Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Peste 300 de evenimente sportive pe Betano azi

Iubesti sporturile si pariurile sportive? Iti doresti sa participi chiar din confortul casei tale la meciurile preferate? Acum ai aceasta sansa cu Betano, care este pregatit sa iti ofere un total de 300 de sporturi. Pregatese-te sa iti faci biletul norocos, si de ce nu, chiar sa castigi sume frumoase de bani daca iti vei alege evenimentele inspirat.

 

 

 

Joaca-te la cele mai mari ligi chiar acum!

Betano iti ofera posibilitatea de a te juca la cele mai mari doua ligi, respectiv la

  1. Australia-A-League. Urmareste jocul live si retine ca toate cotele sunt destul de bune, putand sa depaseasca si 5.10.
  2. Belarus – Premier League. 2 meciuri isi vor face aparitia pe Belarus- Premier League. Betano iti va acorda pentru aceste meciuri cote marite, a cate trei selectii pentru fiecare din ele.

 

 

Pe langa cele doua ligi populare, Betano iti ofera astazi si 63 de meciuri pentru categoria speciala Esport-Esoccer Ultimate Quaran-Team. Echipe precum Wimbledon Esports sau Adelaide United Esports te asteapta sa pariezi.  In aceeasi categorie de evenimente Esports, se vor incadra si turneele ESL Pro League. Apoi, pe Dragon League + Dragon League National, fii pregatit sa te intalnesti cu echipe cunoscute precum Chelsea si Tottenham, Milan si Chelsea, sau Tottenham si Milan.

 

Alte tipuri de sporturi populare pe care poti paria

Pe langa meciurile de fotbal, trebuie sa stii ca Betano este pregatit sa iti ofere si alte tipuri de sporturi virtuale pe care sa iti poti plasa mizele inteligent si responsabil. Acestea sunt reprezentate de:

  • Handbal
  • Hochei pe gheata
  • Fotbal American
  • Sah
  • Baschet

 

 

Joaca-te de acasa si bucura-te de aceeasi experienta pe care o poti trai si live, pe stadion. Vizioneaza meciurile favorite in functie de sporturile preferate si exploreaza toate beneficiile platformelor de gambling online. Cu un singur click poti naviga din meci in meci si poti plasa mai multe bilete. Daca vrei sa fii intotdeauna la curent cu ultimele noutati in tot ceea ce inseamna joc de noroc, Cazinoz iti vas ta la dispozitie cu un newsletter gratuit. 

 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alatura-te aici GRATUIT!

Intra in grup si prinde Paysafe-ul!
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by