Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Descopera noul slot Peaky Blinders de pe Betano! Porneste chiar acum intr-o noua aventura!

Cum Tommy a avut mult succes si carisma in Peaky Blinders si a reusit sa cucereasca inimile a sute de mii de telespectatori, nu putea sa isi lase mai prejos fanii jocurilor de noroc. Celebrul serial si personajele sale s-au transpus intr-un nou joc ca la aparate, produs de Pragmatic Play, unul dintre cei mai buni dezvoltatori de software din lume. Acum poti gasi si tu slotul pe Betano, in sectiunea “Vegas” a casinoului.

 

 

 

Pregateste-te sa faci cunostinta cu actorii si cu simbolurile clasice reprezentate de literele A, K, J, Q si nelipsitul numar 10. Simbolul Wild apare pe toate rolele de joc si poate sa substituie orice simbol, cu exceptia celui bonus, Shelby Betting Shop si By the order of the Peaky Blinders.

  • Simbolul BONUS poate sa iti aduca runde gratis
  • Shelby Betting Shop apare doar pe rola cu numarul 5 si iti poate aduce un castig in bani aleator
  • By the Order of the Peaky Blinders apare la fel ca Shelby Betting Shop, pe rola 5, si iti poate da un re-spin

Atentie! Specialele Shelby Betting Shop si By the order of the Peaky Blinders, pot sa fie activate aleator, in momentul oricarei rotiri

Nu cunosti serialul? Daca raspunsul tau este da, atunci trebuie sa il vizionezi! Il vei indragi instant. Echipa celor de la Netflix a transpus in Peaky Blinders povestea unei bande care conducea in primele decenii ale secolului XX piata neagra a pariurilor. Actorii care portretizeaza personajele principale sunt chiar Tom Hardy, Cillian Murphy, Paul Anderson si Helen McCory. Show-ul TV a fost atat de bun incat a luat premiul pentru unul dintre cele mai bune seriale de drama oferite de BAFTA, asa ca de ce sa nu ii dai o sansa?

Joaca si tu cel mai asteptat slot al momentului direct pe Betano! Nu uita sa cercetezi si restul sectiunilor, precum cea live sau cea dedicata in permanenta jocurilor virtuale si sa te bucuri de unele dintre cele mai bune oferte de pe piata! Si, pentru a putea fi la curent cu ultimele noutati din industrie, aboneaza-te cu adresa ta de e-mail gratuit la newsletterul nostru.

 

 

 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alatura-te aici GRATUIT!

Intra in grup si prinde Paysafe-ul!
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by