Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Betano Live

Pasionatii de jocuri cu dealeri reali au la dispozitie una dintre cele mai interesante sectiuni pe aceasta tematica, pagina Betano live fiind una bogata in numarul de mese si al tipurilor de joc disponibile. Daca va intrebati ce este atat de interesant, primul aspect este numarul de furnizori care sunt integrati in platforma cazinoului, sectiunea live Betano avand jocuri disponibile de la Evolution, Skywind, Pragmatic Play, Playtech, dar si Ezugi.

Un alt lucru interesant ce il mai puteti descoperi atunci cand va faceti cont de pe aceasta pagina, sunt jocurile exclusive disponibile printre care Mega Fire Blaze Roulette. In plus, gasesti si alte cateva mese de blackjack si ruleta dedicate, acestea avand decorul specific tematicii cazinoului. Cat de simplu este sa te joci la live? Folosesti butonul de cautare sau selecteaza categoria de jocuri din partea stanga a website-ului.

Blackjack la Betano

Ocazional, poti participa si la turnee de blackjack pe Betano. Aceste turnee vor fi disponibile in perioada limitata si organizarea acestora va ramane la discretia operatorului. Peste 90 de mese de blackjack pot fi accesate incepand cu sume de pornire de la 5 Lei.

Ruleta la Betano

Sectiunea cea mai accesibila pentru jocurile live, categoria cu rulete este disponibila pentru jucatori incepand cu pariuri ce pornesc de la 25 bani (0.2 Lei). Un alt aspect inedit este ca poti accesa rulete care sunt prezentate in diferite limbi, asta pentru ca te poti alatura unor mese internationale de unde poti juca impreuna cu oameni din alte tari unde Betano mai are prezenta online.

Baccarat si Dragon Tiger

Dealeri din toate colturile lumii sunt pregatiti sa te gazduiasca la mesele cu Baccarat sau Dragon Tiger, celebrele jocuri de noroc care au luat amploare in tarile asiatice. Esti genul de jucator VIP? Poti accesa si mese private unde adrenalina si discretia merg mana in mana. Mult noroc!


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by