Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Strategie castigatoare la bingo

Poate parea ciudat initial sa punem cuvintele bingo si strategie in aceeasi fraza, stiind ca bingo este un joc de noroc, insa cu toate acestea, iti garantam ca exista o serie de sfaturi orientate strategic ce iti pot spori mult sansele de castig. Citeste mai departe ca sa afli cum castigi la bingo!

cum

Cum castigi la bingo – Teoriile principale

De-a lungul timpului, s-a incercat de multe ori sa se realizeze strategii pentru a invinge la bingo. Cu toate acestea, cele mai multe nu au avut succes, in principiu deoarece acesta este un joc al sansei, la urma urmei. Mai degraba au devenit mai cunoscuti cei care nu au incercat sa iti vanda ideea ca poti sa castigi 100%, dar care in schimb te-au ajutat sa iti maresti sansele de castig.Prima dintre cele doua teorii populare a fost conceputa de matematicianul Leonard Tippet, aplicabila jocului de bingo 75 Ball. Presupunea o metoda de selectare a cartilor de bingo ce depindea de lungimea jocului pe care il jucai. Se considera a fi un joc scurt acela unde completai tipare simple precum linii si un full house, iar un joc lung era acela unde se gaseau tipare mai complexe, precum diferite forme sau litere.

Daca vrei sa afli cum castigi la bingo si prin alta modalitate, iata ca mai exista o strategie, propusa de scriitorul financiar si analist Joseph Granville. Ca sa ai parte de o strategie buna, acesta propune sa alegi acele carti de bingo unde numerele sunt formate din mai multe combinatii de doua cifre decat sa alegi carti ce au numere cu aceleasi cifre in componenta – 14, 24, 34, de exemplu.

Strategie de baza prin care afli cum sa castigi la bingo

Dupa un studiu atent al principalelor teorii, se releva faptul ca exista o serie de imbunatatiri mai mici pe care le poti aduce jocului tau ca sa iti maresti sansele de castig. Urmatoarele aspecte se aplica atat bingo-ului online, cat si celui jucat intr-un cazino traditional.

cum

Una dintre recomandari este aceea sa joci pe mai multe carti de bingo in acelasi timp, si pe fiecare cu seturi de numere cat mai diferite posibil. Ideea din spatele acestei tactici este aceea ca jucand pe o diversitate de numere, este mult mai posibil sa nimeresti numerele de care ai nevoie cand sunt trase. Asta iti da sansa sa prinzi cat mai multe la inceput, cand incerci sa faci una sau doua linii.

Un alt sfat bun este sa iti micsorezi competitia cat mai mult posibil cand joci. Vor fi perioade cand joci online sau la cazino cand nu vor fi atat de multi oameni. Este mai logic sa joci in timpul orelor cand traficul e mai redus pentru a-ti spori tu sansele de castig.

Mult succes la bingo!

 

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by