Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cele mai eficiente strategii in jocul de bingo

Daca saptamana trecuta ti-am prezentat structura, istoricul, si tipurile principale de bingo, saptamana aceasta venim cu ceva mai atractiv pentru tine – strategii in jocul de bingo! Odata ce ai invatat elementele de baza ale acestui joc, este firesc sa doresti sa inveti strategii ce iti pot spori sansele de castig. Bineinteles, niciodata nu trebuie sa pierzi din vedere faptul ca bingo este un joc de noroc, si ca anumite elemente nu pot fi controlate. Astazi alegem totusi sa vorbim despre elementele care stau in puterea noastra sa le controlam, asa ca spor la citit!

Strategii in jocul de bingo – explicatii

Despre Teoria lui Tippet

Tippet, statistician in Marea Britanie, a dezvoltat  o teorie ce creste sansele de castig ale jucatorilor la 75 Ball Bingo. Astfel, conform teoriei, pentru ca 38 este jumatatea lui 75, cu cat va dura mai mult un joc, cu atat sansele ca numerele apropiate de 38 sa fie strigate cresc.Astfel, Tippet sfatuieste ca atunci cand ai de-a face cu un joc mai lung, sa alegi carti de bingo ce au o mai mare concentratie de numere apropiate de 38. La polul opus, atunci cand jocul este mai scurt, incearca sa alegi cartonase cu numere mai apropiate de 1 si de 75.

Strategii in jocul de bingo testate de jucatori

strategii

Nu te duce la cele mai aglomerate sali de bingo

Motivul? Simplu! Cu cat sunt mai putini oameni, cu atat vor fi mai mari sansele de castig pentru tine. Daca alegi sa joci online, cel mai intelept este sa te duci pe un site de nivel mediu, care sa nu aiba un numar foarte mare de membri. Nu este gresit nici sa te duci pe site-uri mai mari, insa, pentru ca fara indoiala prezinta mai multa incredere si reprezinta o provocare mai mare. Nu mai vorbim de bonusurile care de regula sunt mult mai mari pe astfel de site-uri.

 

 

Strategii in jocul de bingo – convinge-te ca functioneaza

Cartile de bingo

Ceea ce trebuie sa stii este ca iti cresc sansele de a castiga daca ai cat mai multe cartonase, insa atentie – nu va cumparati mai multe decat va puteti permite. Daca alegeti sa jucati online, jocul va impune o limita de cartonase care se pot cumpara odata, si este totodata si mult mai simplu sa se tina evidenta lor decat intr-un cazino traditional.Retineti ca nu va puteti baza in totalitate pe strategii pentru a castiga. Fiind un joc de noroc, hazardul joaca un rol foarte important. De aceea nu te sfatuim sa incerci sa descoperi cea mai buna strategie ca sa castigi garantat din simplul motiv ca aceasta nu exista.Ceea ce te putem sfatui, insa, este sa urmezi strategiile de mai sus, care sunt testate de jucatori si despre care se stie ca sporesc sansele de castig.  Nu uitati:  jucati pe site-uri cu o buna reputatie, nu in locuri aglomerate, luati mai multe carti de bingo si cel mai important – savurati intotdeauna jocul mai mult decat castigul!

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by