Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Tipurile principale de bingo

Totul se reduce la preferintele tale in esenta. De regula cazinourile online ofera varietati diferite de jocuri in functie de tara vizata sau de alte criterii. In acest articol vei regasi o lista cu cele mai populare tipuri de bingo.

Tipuri de bingo – explicatii

75 Ball

Dupa ce te-ai familiarizat cu elementele principale ale jocului de bingo si modul general in care se joaca a venit timpul sa iti prezentam tipul de bingo cel mai popular in America si Canada. 75 Ball bingo este jucat pe o carte de bingo ce contine 5 linii orizontale si 5 coloane, cu fiecare coloana insemnata cu B, I, N, G sau O. Prima coloana – B – poate contine numere intre 1 si 15, iar celelalte urmeaza acelasi sir in continuare, pana la O care poate contine numere de la 61 la 75. Spatiul din mijlocul cartii de bingo este liber si nu are niciun numar pe el.La acest tip de bingo jucatorii trebuie sa taie numere, ca si la celelalte, insa scopul final este sa realizeze un anumit tipar. Sunt extrem de multe variatiuni, de la forme simple la forme complexe, iar castigatorul este cel care termina primul tiparul.

Detalii despre jocurile de bingo

90 Ball bingo

Daca mai sus am vorbit despre cel mai popular joc de bingo de pe teritoriul Americii si al Canadei, acum a venit randul Angliei si Europei. 90 ball bingo este cel mai popular joc pe continentul european.Fiecare carte de bingo din acest joc va avea trei linii orizontale si noua coloane. Se regasesc 15 numere pe fiecare carte de bingo, cate 5 pe fiecare linie. Prima coloana va contine numere de la 1 la 9, a doua numere de la 10 la 19 si tot asa pana la ultima coloana, care va avea numere de la 80 la 90.Acest joc este de regula impartit in trei sectiuni – prima data joci pentru o linie, apoi pentru doua, si apoi full house. Cand joci pentru doua linii pot fi oricare dintre ele pe care le termini primele. Premiile pentru fiecare linie vor fi mai mici decat premiul pentru a nimeri toate numerele si a avea Full House.tipuri

Diferente intre jocul 75 ball si 90 ball

30 Ball bingo Acestea este una dintre versiunile mai noi de joc, din ultimii ani. Se joaca pe o carte de bingo compusa din trei coloane si trei linii orizontale si mai este numit bingo rapid, pentru ca este o versiune care dureaza mult mai putin avand numai 9 numere pe care trebuie sa le nimeresti. Castigatorul este primul jucator care isi nimereste toate numerele. Acest joc este ideal daca nu ai foarte mult timp la dispozitie, sau daca esti genul care se plictiseste repede si prefera sa joace mai multe jocuri de 30 ball bingo decat un singur 90 ball bingo.

tipuri

Cele mai populare tipuri de bingo explicate aici

80 ball bingo

Aceasta este tot o versiune mai recenta de bingo. Pare a fi un joc de mijloc intre 75 ball bingo si 90 ball bingo, ideal pentru atunci cand nu ai chiar suficient timp sa joci 90 ball bingo dar totusi vrei sa joci un pic mai mult decat la 75 ball bingo.Cartea de bingo are de regula 4 linii orizontale si 4 coloane, fiecare coloana fiind colorata diferit. Acest tip de bingo este jucat in esenta la fel ca 75 ball bingo, in sensul in care trebuie sa iti iasa tiparul specificat. Teme des intalnite sunt cele patru colturi, forma in X, cele patru patrate centrale sau toate patratele, insa poate fi si un tipar.tipuri 80 ball bingo In acest articol ti-am prezentat cele mai populare tipuri de bingo si elementele pe care trebuie sa le stii despre fiecare dintre ele. Fie ca este 30 ball bingo sau 80 ball bingo, in mod cert fiecare dintre ele are avantajele sale. In articolul urmator iti vom prezenta cele mai bune strategii de bingo pe care trebuie sa le cunosti ca sa iti rafinezi jocul.

×
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by