Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Strategia optima pentru a castiga la Blackjack

In fiecare zi, milioane de impatimiti ai jocului de Blackjack arunca banii pe fereastra, gandindu-se ca vor juca la intamplare si sigur vor castiga ceva la un moment dat. Ei bine, sa joci Blackjack online depinde de doi factori – norocul si strategia pe care alegi sa o aplici in timpul jocului. Practic singurul lucru asupra caruia ai control este strategia pe care o alegi. Prin urmare, daca vrei sa afli cum castig la BlackJack si cand ar trebui sa faci una dintre aceste miscari – stand, hit, double, split, si altele – atunci ar trebui sa citesti mai jos si sa afli diferentele dintre o mana tare si o mana soft, precum si sa arunci o privire la niste fise ce te vor ajuta sa descoperi cand e bine sa folosesti anumite tactici.

Fise de castig la BlackJack

Indiferent daca te consideri un jucator experimentat sau – din contra – esti incepator, aceste fise iti vor oferi o strategie simplu de inteles si de aplicat. Strategia de baza de mai jos is ofera o metoda matematic-avantajoasa de a juca. Prin urmare, daca respecti fisele in detaliu, vei putea sa reduci avantajul casei de la 5% la 0,5%. Se aplica unor variante diferite de joc, care folosesc intre 4 si 8 pachete de carti.

Cum

Ofera-i Dealerului sansa sa faca un Hit

In cazul in care observi ca dealerul are o carte care e 4, 5 sau 6, trebuie sa fii foarte atent. Aceste carti inseamna ca dealerul e intr-o pozitie riscanta. Asta se datoreaza faptului ca daca dealerul are o mana soft, probabil va opta pentru Hit in loc de Stand, pentru a apropia scorul sau de 21. Asta e in avantajul tau, si ar trebui sa alegi optiunea de Double Down sau Split daca e posibil.

Nu renunta la mana ta hard

Daca se intampla sa ai un 17 hard, ar trebuie sa alegi Stand, pentru ca desi sansa ta de castig este scazuta, nu merita riscul sa fii descoperit.

Fa intotdeauna Split la asi si la opt – Nu fa niciodata Split la zece

Este o regula de aur ca trebuie sa faci mereu Split la asi si la opt daca se intampla sa ai aceasta combinatie de carti. Motivul principal este ca daca faci Split, vei avea doua sanse sa castigi. In esenta, daca alegi Stand cu doi asi, vei ramane probabil cu un scor de 16 care nu te va ajuta foarte mult.

Nu asigura impotriva unui Blackjack Unele variante de Blackjack online iti vor oferi optiunea sa folosesti asigurare. Daca cartea de deasupra a Dealerului este un As, poti sa asiguri impotriva unui Blackjack. Asta inseamna ca daca dealerul ar avea o astfel de mana, ti-ai primi pariul inapoi. Cu toate acestea, statisticile arata ca nu merita sa scoti asigurarea in timp ce joci Blackjack.

Cum castig la BlackJack – Hard Hand si Soft Hand

Cum

Hard Hand – in esenta, aceasta este caracterizata ca o mana alcatuita dintr-un As, Rege, Regina, Jack sau 10, ce toate au o valoare de 10 puncte, si o alta carte ce are o valoare mai mare de 8.

Soft Hand – pe partea cealalta, aceasta este caracterizata de faptul ca exista doua carti cu un scor total mai mic de 17.Pe final te sfatuim sa respecti fisele si sfaturile de mai sus in detaliu ca sa iti sporesti sansele de castig. Totodata, nu cheltui niciodata mai mult decat ti-ai impus de la inceput ca ai pus deoparte pentru Blackjack. Pastreaza in minte tot timpul acest doua principii si cu siguranta te vei bucura de castiguri repede!Succes!

Alatura-te aici GRATUIT!

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by