Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Sa numeri sau nu cartile la blackjack?

Numararea cartilor este o tehnica si o strategie care micsoreaza avantajul cazinoului si mareste direct sansa de castig a jucatorului. Exista un numar de variante de numarare a cartilor, inclusiv numararea simpla a cartilor, numararea standard a cartilor si numararea profesionala a cartilor. Ele difera in ceea ce priveste metoda de numarare utilizata si complexitatea. Invatarea acestor tehnici necesita o memorie excelenta si studiu pe termen lung. Jucatorul are avantajul in anumite circumstante de joc. Sa numeri sau nu cartile la blackjack? Afla acum.

Avantajul trece de partea jucatorului atunci cand sunt mai multe carti de valoare mare (decari si carti cu simboluri) in setul crupierului decat carti de valoare mica. Acesta este un dezavantaj pentru crupier deoarece regulile pot forta casa sa mai ia o carte mai degraba decat sa astepte. Un jucator poate astepta la orice numar de puncte, in timp ce crupierul trebuie sa mai ia o carte la 16. Cu cat mai mare este numarul de carti cu valoarea 10 din pachet, cu atat este mai mare riscul sa piarda crupierul. Aceasta este baza numararii cartilor pentru blackjack.Un jucator isi poate mari pariul atunci cand stie ca sansa mai mica de castig este de partea cazinoului. Jucatorii inteligenti care pot numara cartile sunt cunoscuti drept numaratori si pot castiga un avantaj de pana la 2,5% asupra cazinoului atunci cand folosesc numararea cartilor in combinatie cu strategia de baza. Baza tehnicii de numarare a cartilor este monitorizarea cartilor care au fost impartite. Pariurile sunt marite odata ce sunt depasite anumite valori.

 

Sa

Chiar si incepatorii pot intelege si invata aceasta metoda simpla. Ea se bazeaza pe numararea cartilor de zece puncte dintr-un pachet, nu pe numarul de carti de valoare mai mica ramase. Cu cat mai mare este numarul de carti de valoare mare ramase, cu atat mai mare este probabilitatea ca jucatorul sa aiba o combinatie buna si crupierul sa piarda (crupierul trebuie sa mai ia cate o carte pana cand are cel putin 16). Din contra, cu cat mai mare este numarul de carti de valoare mica ramase, cu atat este mai mare avantajul crupierului. Acest lucru este usor de retinut, deoarece o treime din carti au valoarea 10 + asii, care sunt usor de retinut, de asemenea. Daca mai mult de 1/3 din toate cartile „de zece” (decari) sau mai multi asi raman in pachet, ar trebui sa va dublati pariul. In caz contrar, jucatorul ar trebui sa-si reduca pariul la jumatate. Mult succes la joc!

Alatura-te aici GRATUIT!

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by