Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Strategie la blackjack pe intelesul tuturor

Numararea de carti la Blackjack poate fi o modalitate eficienta de imbunatatire a sanselor de castig. Este un fapt ca banca are un avantaj in toate jocurile de cazino. Totusi, prin implementarea unei strategii eficiente de numarare a cartilor de Blackjack, puteti bate limita casei si intoarce sansa in favoarea jucatorului. Citeste mai departe despre aceasta strategie la blackjack pe intelesul tuturor!

strategie

Numararea de carti de Blackjack apare in mai multe forme – de la metodele simple la tehnicile de numarare avansate. Pentru cei care debuteaza in numararea de carti de Blackjack, se recomanda o metoda mai simpla. O data ce jucatorul si-a perfectionat tehnica, poate sa foloseasca tehnici mai avansate.O modalitate buna de a va testa competentele este jocul de Blackjack online. Nu sunteti cronometrat, nu sunteti observat de securitatea casino-ului, care va observa fiecare miscare si ezitare dintr-o mica cabina cu o multitudine de monitoare.O prima metoda este de numarare a cartilor mici si mari. Doar pentru ca aceasta tehnica este considerata de baza, nu inseamna ca nu este eficienta. Un jucator poate castiga un avantaj important utilizand aceasta strategie. Corelatia de pariuri (eficacitatea parierii pe o carte mare-mica) este de 97%.Ideea din spatele sistemului de carte mare-mica este de a oferi fiecarei carti o valoare in grupuri de 3: 2 – 6 = +1, 7 – 9 = 0, 10 – A = -1. Daca adunati un set intreg de carti in acest fel, valoarea finala devine 0. Aceasta numerotare de carti de Blackjack transmite jucatorului care sunt cartile predominante ramase in pachet, carti mari sau mici.

Strategie la blackjack pe intelesul tuturor

Cand sunteti la jumatea pachetului, daca valoarea voastra este mare, sunt mai multe carti de 10, imagini si asii care raman, decat carti mici. Aceasta ofera un avantaj jucatorului. Daca valoarea este scazuta, exista mai multe carti restante, ceea ce confera in general un avantaj distribuitorului.Cand carti de 10 si asii raman predominanti in pachet, jucatorul are o sansa mai mare de a obtine Blackjack. Cunoscand acest fapt, el are posibilitatea sa dubleze pariul la momentul oportun. Aceasta inseamna ca distribuitorul are mai multe sanse sa obtina o mana dezavantajoasa.Sistemul de numarare de carti Uston SS de Blackjack este mai avansat, dar mai precis decat Corelarea de pariuri cu 99%. Principiul este acelasi ca si in sistemul de numarare carte mica/mare, dar implica 6 valori si nu 3: 2, 4, 6 = 2, 5 = 3, 7 = 1, 8 = 0, 9 = -1, 10 – A = -2.Dificultatea acestei strategii rezida in faptul ca este necesar sa memorizati valoarea fiecarei carti. Calculul in sine este relativ simplu – cea mai dificila problema va fi X+3. Daca puteti numara pana la 21 puteti face calculul.

Exista o gramada de alte strategii de numerare a cartilor dar nici una un ofera o Corelare de pariuri mai buna decat sistemul Uston SS, care este de asemenea mai usor de implementat decat alte strategii complicate. Singura tehnica eficienta pe care nu am abordat-o inca poate fi adaugata sistemului de numarare de carti de Blackjack – numararea laterala.Scopul numararii laterale este de a comunica jucatorului exact ce ramane in pachet in termeni de carti optimale. Multi jucatori vor retine doar asii, iar altii vor numara doar cartile de 10 (incluzand cartile cu imagini). Numaratorii debutanti trebuie sa inceapa cu sistemul de numarare carte mica/mare si cand sunt pregatiti pot trece la numararea laterala a asilor.Cand aceasta le intra in sange ei pot avansa la sistemul de numarare Uston SS sau incepe numararea cartilor de 10. In final veti putea pune in practica sistemul Uston SS cu numararea laterala a asilor si cartilor de 10. O buna strategie de numarare de carti de Blackjack va permite sa faceti pariuri de asigurare. Daca stiti cate carti raman, prin numararea laterala a asilor, veti stii cum sa abordati o situatie de asigurare. Mult succes la joc!

Alatura-te aici GRATUIT!

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by