Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Trucuri pentru a castiga la Blackjack

Spre deosebire de alte jocuri – sloturile, de exemplu – BlackJackul este fara indoiala un joc ce tine de iscusinta, de calitatea strategiei pe care o alegi si de modul cum alegi sa o implementezi. Daca pana astazi am vorbit despre regulile esentiale din BlackJack si despre cele mai importante aspecte legate de strategie, astazi este timpul sa ne suflecam manecile si sa ajungem la partea cea mai savuroasa: trucuri de castig la BlackJack!

Invata cele mai tari trucuri de castig la BlackJack

trucuriMai jos este lista cu factori care te pot ajuta sa iti cresti sansele de a castiga la BlackJack:

 • Mirajul tuturor jucatorilor incepatori este numaratul cartilor. Cu toate acestea, sa ajungi sa stapanesti aceasta tehnica ia ani de zile, si in niciun caz nu poti avea incredere in sistemele de pe internet ce incearca sa iti vinda formula de a realiza acest lucru. Mai mult decat atat, cele mai multe cazinouri interzic total aceasta practica.
 • Inainte de a incepe sa joci, asigura-te ca ti-ai stabilit bankrollul. Altfel spus, gandeste-te inainte cati bani esti dispus sa pierzi. Este esential ca pe parcursul jocului sa nu depasesti suma propusa, pentru ca altfel risti sa iti creezi probleme financiare.
 • Dezvolta-ti un tipar si variaza-ti valorile de pariere in functie de rezultatele curente. Daca castigi, mareste suma, iar daca vezi ca incepi sa pierzi, scade imediat. Ca si la sloturi, acest lucru iti determina durata si calitatea jocului si totodata iti creste sansele de a castiga mai des.
 • BlackJack este in cea mai mare parte un joc de tine de iscusinta, iar cel mai bun mod de a o dezvolta este prin jucarea continua. Poti face acest lucru prin modul Free play la cele mai multe cazinouri online, inainte de a te apuca sa joci pe bani.
 • Nu fa niciodata asigurarea pe pariu.
 • Multe cazinouri ofera bonusuri la inregistrare, insa verifica intotdeauna si cerintele de pariere.
 • Observa cu atentie valoarea mainilor, intrucat acestea iti vor determina strategia. Daca dealerul are 7, joaca pana la 17. Cand dealerul are 4, 5 sau 6, dubleaza cu 9 si joaca maini usoare de 13-17. Dubleaza-ti zecele cand dealerul are 9 sau mai jos, si dubleaza orice mana de 11.

Trucuri de castig la BlackJack pentru ca tu sa ai cele mai bune rezultate

 • trucuriFiecare joc are propriul avantaj al casei, si tu ar trebui sa analizezi sansele fiecarui joc de la fiecare cazino pentru a te asigura ca joci variatii cu cele mai scazute avantaje ale casei.
 • Asigura-te ca intelegi toate regulile si cand trebuie sa tragi carte versus cand sa stai. Toata lumea este de acord ca ar trebui sa continui sa tragi pana ajungi la 17, sa ramai pe 17 si sa tragi la 18 atunci cand dealerul are 10.
 • Tine minte ca regulile variaza de la joc la joc si de la cazino la cazino, prin umare citeste-le de fiecare data si nu presupune ca vor fi aceleasi ca la altele.
 • Asigura-te ca imparti perechile de asi si perechile de 8, dar evita sa imparti cartile de fata si perechile de 10.
 • Alege o masa de blackjack unde limita maxima de pariere nu este mai mare de 5% din bankrollul tau. Acest lucru iti asigura faptul ca vei pierde mai putin si ca iti vei extinde timpul de joc, fata de situatia cand joci o mana sau doua si esti nevoit sa te opresti. Astfel iti vei creste sansele de castig.
 • Obiectivul jocului de blackjack este sa atingi o valoare totala a cartilor de 21, sau sa te apropii de aceasta cat mai mult. Nu incerca niciodata sa copiezi sau sa invingi dealerul, pentru ca sunt mai multe sanse sa pierzi decat sa castigi.
 • Strategia de baza de blackjack este foarte importanta, si ar trebui sa o memorezi pentru ca mai apoi sa o poti aplica. Nu devia de la strategie in functie de feeling, pentru ca de cele mai multe ori te vei insela.

Fireste, niciuna dintre strategii sau dintre ponturi nu iti va asigura in mod cert castigul. Sunt, insa, modalitati excelente de ati spori mult sansele de castig si de a te ajuta sa iti imbunatatesti modul de a juca. Continua sa joci tot timpul si sa gandesti strategic, mai degraba, decat pe baza impulsurilor.

Alatura-te aici GRATUIT!

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by