Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Viata unui dealer de blackjack

Intr-un joc de blackjack, veti juca impotriva dealerului si nu impotriva celorlalti jucatori, dar in ciuda acestui aspect, pozitia dealerului este de cele mai multe ori neglijata sau ignorata. Cititi acest articol daca doriti sa invatati mai multe despre viata unui dealer de blackjack. Va vom dezvalui, de asemenea, ce trebuie sa faceti ca sa deveniti un dealer de blackjack, daca doriti sa urmati aceasta cariera.

 

 

 

Calitatile unui bun dealer de blackjack

Dealerul de blackjack este persoana care gestioneaza jocul de blackjack intr-un cazino real. Este persoana care imparte cartile, gestioneaza jetoanele si plateste castigurile. Este, de asemenea, persona pe care trebuie sa o invingeti, pentru a castiga.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca dealerul de blackjack este un adevarat profesionist in acest domeniu, insemnand ca poate sa spuna suma mai multor carti de pe masa de blackjack in doar cateva secunde. Pentru a dobandi aceasta abilitate, nu aveti nevoie de cunostinte exceptionale de matematica, ci multa experienta in recunoasterea tiparului.

Dealerul de blackjack trebuie sa manipuleze jetoanele si cartile intotdeauna intr-un mod profesionist. Daca ati vizitat vreodata un cazino real sau ati vazut jocuri de blackjack pe internet sau intr-un film, atunci stiti ca mainile dealerului de blackjack sunt extrem de rapide si este capabil sa imparta cartile si sa gestioneze jetoanele intr-un mod rapid.

O alta calitate pe care dealerul de blackjack trebuie sa-o aiba este politetea. Ca in orice afacere, clientul – sau in acest caz, jucatorul- are intotdeauna dreptate, deci nu conteaza daca dealerul intalneste o persoana agresiva sau frustrata, trebuie sa ramana intotdeauna calm si sa nu se certe cu persoana in cauza.

 

viata

 

Acest job nu este foarte usor, luand in considerare ca dealerul trebuie sa stea in picioare apropape o zi intreaga. In unele cazuri, acest lucru poate duce la dureri articulare sau alte probleme de sanatate, deci daca doriti sa deveniti un dealer de blackjack, nu ar trebui sa suferiti de aceste afectiuni, pentru ca ar inrautati lucrurile. Trebuie sa fiti foarte motivat si sa lucrati mult la dobandirea abilitatilor necesare. Singurele lucruri pe care trebuie sa le mai faceti sunt sa cunoasteti foarte bine jocul, ca un jucator profesionist si sa dobanditi abilitatile necesare.

 

Cum sa devii un bun dealer de blackjack

Impartirea cartilor intr-un mod profesionist nu este usoara si necesita foarte multa practica pentru a intra in rutina. Cel mai bun lucru este ca puteti exersa aceste abilitati si acasa cu o masa obisnuita, jetoane si un pachet de carti. La inceput va fi frustrant, dar dupa cateva saptamani de practica intensa, veti fi aproape gata sa deveniti un dealer profesionist.

 

 

 

O alta modalitate este sa va inscrieti la o scoala de dealeri de blackjack. In timp ce aceste cursuri nu sunt ieftine, daca doriti sa deveniti un dealer de blackjack, acestea va vor da cea mai buna oportunitate sa va impliniti visul. Aceste scoli va vor invata cum sa vorbiti cu jucatorii, cum sa gestionati jocul profesional si multe altele. Dar cel mai bun lucru este ca cele mai multe scoli de blackjack sunt afiliate cu anumite cazinouri, insemnand ca daca terminati cursurile cu succes, atunci sunt sanse mari ca scoala sa va recomande unui cazino, unde veti putea obtine un loc de munca imediat.

Mult succes!


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by