Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Bonus Aniversar

Bonusul de ziua ta, cunoscut și sub numele de bonus aniversar, este o promoție periodică oferită de cazinourile online internaționale și românești, destinată exclusiv membrilor înregistrați care dețin conturi active. Acesta este o ofertă de retenție, al cărei obiectiv principal este de a recompensa loialitatea jucătorilor și de a-i determina să mențină același comportament pe termen lung, rămânând fideli operatorului respectiv și nepleând la concurență.

Principiul de bază al promoției este unul simplu – de ziua ta de naștere, operatorul de cazinou te sărbătorește alături de tine, prin adăugarea unei anumite recompense în contul tău. Atunci când ți-ai creat inițial contul, a fost necesar să specifici data nașterii tale, permițând astfel cazinourilor să știe întotdeauna când să ofere acest cadou.

Unele cazinouri practice o abordare generalistă, oferind același bonus tuturor jucătorilor, în timp ce altele depun eforturi suplimentare pentru a concepe și distribui oferte personalizate, adaptate preferințelor de joc ale fiecărui client în parte. De exemplu, dacă ai jucat preponderent la sloturi pe parcursul anului, este probabil să primești rotiri gratuite la un slot cu teme similare cu cele pe care le preferi frecvent. Un alt aspect de reținut este că, de cele mai multe ori, valoarea bonusului de ziua jucătorului este direct proporțională cu valoarea depunerilor efectuate anterior de acesta – cu cât ești mai activ și miză mai mult, cu atât vei fi răsplătit mai bine.

Bonusul de ziua jucătorului la cazinou este creditat, prin excelență, doar membrilor înregistrați ce dețin conturi active, adică pe care există rulaj/depuneri. Unele cazinouri impun un anumit nivel de activitate pentru a credita oferta, cum ar fi minim o depunere de o anumită valoare în ultimele 3 luni. De asemenea, este important de reținut că unii operatori nu au pagini dedicate bonusurilor aniversare pe site-ul lor, însă multe dintre acestea vor acorda totuși o anumită recompensă de ziua ta – pentru clarificări, poți contacta serviciul de asistență live chat.

Majoritatea cazinourilor vor distribui bonusurile de ziua jucătorului fie printr-un e-mail special, fie prin notificări directe în platforma de joc, cum ar fi un pop-up în secțiunea de profil. Apoi, va trebui să accepți oferta și să îndeplinești cerințele aferente, care vor fi însoțite în mod obișnuit de o serie de termeni și condiții ce explică aspecte precum utilizarea bonusului, limite de timp, jocurile eligibile etc.

Fiind prin definiție recompense pentru jucătorii existenți, bonusurile aniversare sunt foarte diverse, acoperind o gamă largă de interese. Uneori, ele sunt disponibile doar în cadrul programelor de loialitate sau schemelor VIP, necesitând atingerea unui anumit nivel (Silver, Platinum etc.) și un anumit rulaj lunar pe cont. Cele mai comune tipuri de bonusuri de ziua ta pe care le poți obține la cazinourile românești sunt:

 • Rotiri gratuite – de obicei poți revendica un număr prestabilit la un anumit slot. Se vor aplica restricții de miză, limite de timp și cerințe de rulaj.
 • Bani cash sau bani bonus – în cazul banilor cash, poți utiliza fondurile cadou și retrage imediat; în cazul banilor bonus, va trebui să îndeplinești cerințe de rulaj. Pot fi restricționate pentru anumite secțiuni, de ex. doar pentru cazinou, sport sau cazinou live.
 • Cashback sau rebate de ziua ta – poți primi un anumit procent din pierderile nete înregistrate la jocurile de cazinou de ziua ta, de obicei cu cerințe de rulaj reduse sau inexistente. Jucătorii VIP primesc aproape mereu un cashback aniversar mai mare.
 • Acces la turnee exclusive – poți fi invitat să participi la o competiție organizată special de ziua ta, cu premii în bani cash sau rotiri gratuite pentru câștigători.

În ceea ce privește cele mai atractive oferte de ziua ta disponibile în 2024 la cazinourile românești de top:

 1. Las Vegas Casino – Ofertă personalizată 100%, în funcție de comportamentul, istoricul de mize și depuneri și preferințele fiecărui jucător. Singura condiție este să ai cel puțin o depunere anterioară și să fi pariat minim 50 RON în ultimele 30 de zile înainte de ziua nașterii.
 2. Superbet – 100 RON bonus pentru Cazino sau Sport, la alegere. Pentru Cazino: cerințe de rulaj 1x (sloturile 100%, blackjack și ruleta 20%); pentru Sport: cota minimă 1.60 per selecție. Alte condiții: acord de marketing bifat, cont activ cu minim o depunere în ultimele 3 luni, cont verificat KYC.
 3. Conti Cazino – Bonus aniversar surpriză. Condiții: cont verificat KYC, cel puțin o depunere în ultimele 3 luni și acord de marketing bifat.
 4. Magic Jackpot – Bonus ce trebuie activat în ziua nașterii, după logare. Nevoie de confirmare pe live chat că ești eligibil. Cerințe de rulaj 35x, miza max 25 RON.
 5. Winbet – 100 rotiri gratuite la Burning Hot, miza 0.2 RON. Cerințe de rulaj 35x în cazino, miza max 15 RON, depunere min 50 RON pentru retragere, câștig max 1,000 RON.
 6. Betano – rotiri gratuite sau freebet in functie de activitatea anterioara.

Ca la orice altă promoție de retenție, bonusul aniversar vine însoțit de anumite termene și condiții. Cele mai des întâlnite stipulări sunt:

 • Cerințe de rulaj – de câte ori trebuie să mizezi câștigurile înainte de a le putea retrage
 • Date de expirare – bonusurile aniversare au de obicei termene limitate de 3-7 zile pentru utilizare și îndeplinire rulaj
 • Restricții de miză – adesea impuse pentru rotirile gratuite (doar pe miza minimă) și pentru rulaj (miză max acceptată)
 • Câștig maxim – un plafon maxim de câștig, pentru a limita potențialul clienților
 • Jocuri eligibile – anumite titluri sau categorii excluse pentru rulaj

În majoritatea cazurilor, bonusul de ziua jucătorului este acordat automat în cont în ziua respectivă, putând fi revendicat și prin e-mail, notificări pe mobil sau pop-up-uri. Unele cazinouri pot solicita bifarea acordului de marketing în prealabil sau activarea manuală a ofertei după acceptare.

În opinia noastră, bonusurile aniversare merită revendicate fără ezitare, mai ales că pot fi personalizate pentru fiecare jucător în funcție de activitate, statut VIP sau preferințe de joc. Am găsit chiar oferte fără cerințe de rulaj, putând fi retrași imediat câștigurile.


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by