Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

De ce este Festivalul Verii de la Maxbet cel mai tare concurs al anului

Ai la dispozitie nici mai mult nici mai putin de o luna de zile pentru a putea participa la turneele oferite de MaxBet. In fiecare saptamana se organizeaza cate un nou turneu de unde poti lua o parte din fondul de premiere de 375.000 de RON sau chiar cel mai in voga telefon al momentului, iPhone11.

 

 

Cand se desfasoara fiecare turneu?

 • Warm Up este gata sa te incalzeasca cu super premii de pe 13 pana pe 19 iulie 2020
 • Main Event Part I s-a desfasurat intre 20 si 26 iulie 2020
 • Main Event Part II va avea loc de pe 27 iulie pana pe 5 august 2020
 • Afterparty este ultimul turneu care se va desfasura de pe 3 pana pe 9 august 2020

 

 

Ce avantaje ai daca alegi sa participi la cel mai incendiar turneu de pe MaxBet?

Festivalul Verii este o adevarata atractie pe MaxBet. Toti clientii MaxBet pot participa la acest turneu, indiferent daca sunt noi sau daca au deja cont. Daca nu esti inca client, insa vrei sa afli mai multe detalii despre acest casino da click aiciAsa cum s-a mentionat, campania de 4 saptamani iti va aduce cateva avantaje extraordinare. Uite-le mai jos!

 • Daca strangi suficiente puncte in clasament si te vei numara in fiecare saptamana intre primii 600 de participanti, vei lua automat unul din premiile cash oferite. Si asta nu este tot! Premiile cash NU au cerinte de rulaj, deci le vei putea retrage instant din contul de jucator dupa ce vei fi premiat.
 • Daca te vei situa pe locurile 11-600 la oricare din turnee, vei intra automat la tragerea la sorti pentru unul din iPhone-urile 11 Pro de 64 de GB puse in joc. Turneele Warm Up si Afterparty pun la bataie un numar de 4 iPhone-uri, in timp ce competitiile Main Event Part I si Main Event Part II aduc cate 2 iPhoneuri la extragere.
 • Pe langa premiile mentionate mai sus, MaxBet iti mai poate oferi o surpriza DOAR daca te-ai clasat pe locurile 1-10 la unul/mai multe din cele 4 turnee ale Festivalului Verii. Poti castiga o vacanta de 5 stele in valoare de 10.000 de RON la ultima extragere la sorti a promotiei. Aceasta extragere va avea loc pe data de 10 august 2020!

 

 

 

Atentie! Jucatorii care au solicitat inchiderea contului pana in momentul finalzarii turneelor, NU sunt eligibili pentru acordarea premiilor!

 

 

Cat valoreaza un punct strans in clasament?

In cadrul acestor turnee de vara, ai posibilitatea de a strange puncte de valori diferite. Sunt doua posibilitati. 

 • Un punct valoreaza 3 RON sau mai putin de 3 RON pentru cei care vor alege sa se joace la sloturile selectionate special de MaxBet. Acestea difera de la turneu la turneu!
 • Un punct poate sa valoreze si 4 RON sau mai putin de 4 RON daca alegi sa te joci la sloturile dezvoltate de urmatorii producatori: CT Gaming, GreenTube si EGT 

 

 

Cand se acorda premiile pentru fiecare turneu in parte?

Premiile se vor acorda cu o zi dupa inchierea tunrneului in cauza. Astfel, programul este urmatorul:

 1. Warm Up – 20.07.2020
 2. Main Event I – 27.07.2020
 3. Main Event II – 3.08.2020
 4. Afterparty – 10.08.2020

Participa si tu la unul dintre cele 4 turnee organizate de MaxBet si strange cat mai multe puncte! Vizualizeaza clasamentul si vezi ce loc ocupi! Iti tinem pumnii!

 

 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by