Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Strategie pentru jocul de zaruri

Internetul este plin de tot soiul de strategii si de tehnici menite sa te ajute sa castigi. Astazi ne propunem sa iti aratam cum castigi la zaruri cu ajutorul metodei Sharpshooter. Acesta este de fapt numele unui expert in zaruri care a si scris o carte despre diferitele tehnici pe care le poti folosi cand joci craps. Acesta este cunoscut pentru crearea unei metode revolutionare prin care poti controla modul in care zarul va ateriza de fiecare data. Citeste in continuare ca sa afli mai multe despre aceasta tehnica.

cum

Cum castigi la zaruri – diferenta dintre metodele existente

Cele mai multe sisteme sau metode obisnuiesc sa invinga cazinoul prin realizarea unei comparatii intre pariuri sau prin evaluarea unei serii de draws. Metoda Sharpshooter este revolutionara in sensul in care scopul sau este sa controleze modul in care aterizeaza zarul, scopul sau fiind acela sa ii permita jucatorului sa scoata numarul de care are nevoie la timpul potrivit. Motivul pentru care aceasta tehnica este foarte de impact e acela ca jucatorul poate astfel sa controleze rezultatul unei aruncari de zar, moment dupa care beneficiezi de un avantaj imens asupra cazinoului, si poti castiga oricand doresti.

Metodologia Sharpshooter

Daca te intrebi cum castigi la zaruri cu aceasta metoda, ei bine, urmeaza sa iti explicam. Aceasta este o metoda ce isi propune sa iti explice cum poti arunca zarul astfel incat sa ai control total asupra rezultatului. Suna nebunesc, nu? Ei bine, afla ca aceasta metoda a fost confirmata. Practic tehnica consta intr-o aruncare ce presupune sa ai o stabilitate pefecta in corp, impreuna cu o precizie si acuratete de 100% in miscarea bratului in timpul in care arunci. Ideea este ca astfel, odata ce ai aruncat, zarul va ricosa in masa. Este o metoda prin care se atinge marginea mesei, facilitand astfel aterizarea zarului cu numarul dorit de tine.

cum

Cartea scrisa de Sharpshooter se numeste Get the Edge at Craps – How to Control the Dice, si a fost publicata in 2002. Daca doresti sa afli mai mult despre cum castigi la zaruri, poti sa urmaresti si video-urile facute de acesta in care exemplifica teoria din spatele metodelor de controlare a zarurilor. Sharpshooter a devenit un vorbitor consecvent in acest domeniu, si tine des discursuri si seminare despre pariere.

Originile tehnicii Sharpshooter

Acesta a lucrat in trecut ca inginer, si diversele pozitii pe care le-a ocupat in industria mecanica, impreuna cu anii in care a invatat tot soiul de teorii despre inginerie si matematica mecanica l-au ajutat sa inteleaga principiile ce pot determina un scenariu perfect de aruncare a zarurilor.Metoda sa functioneaza mai bine decat oricare dintre celelalte tehnici cunoscute. Acesta afirma ca inclusiv dealerii de cazino stiu ca se poate controla rezultatul unui zar, si ca metoda sa este singura cu adevarat eficienta si precisa in asa masura incat sa ii poata ingrijora.

Mult succes la zaruri!

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by