Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cum se joaca la NOROC – cel mai vanat joc de catre pariorii pasionati de loto

Jocurile de noroc atrag, cu siguranta, un numar mare de jucatori, mai ales prin prisma castigurilor impresionante care se pot obtine cu ajutorul acestora.  Fara indoiala ca norocul este factorul predominant care-l face pe un jucator castigator, insa ce ai spune daca l-ai folosi pentru a castiga la jocul cu acelasi nume? Daca nu ai mai auzit pana acum de acest joc, este momentul sa o faci! Citeste articolul de mai jos si afla cum se joaca la noroc si alte detalii interesante.

Sursa foto: loto.ro

 

 

Ce este jocul de Noroc?

Cu siguranta ca ai cochetat cu jocul de loto. Fie ca ai facut-o la indemnul prietenilor, fie in urma unor reclame, sau pur si simplu de curiozitate, jocul de loto este in continuare unul dintre cele mai populare din tara noastra. Toate premisele pentru a fi in topul jucatorilor sunt de partea sa, modalitatea simpla de joc, multimea de puncte de lucru unde poti depune biletul norocos si premiile saptamanale mari care se pot castiga aici. Periodic, raporturile mari inregistrate la jocurile de loto administrate de Loteria Romana care ajung si depasesc lejer sume de MILIOANE de EURO sunt de interes major pentru jucatori, astfel ca acestea nu rateaza nicio posibilitate de a intra in posesia premiului cel mare. Insa, de cele mai multe ori, e greu de obtinut, prin prisma combinatiilor multiple care trebuie jucate pentru a avea certitudinea ca se va desemna un castigator. 

 

 

 

Daca ne raportam la tragerea Loto 6/49, pentru extragerea unei singure variante castigatoare este nevoie sa se joace nu mai putin de 13 milioane de variante simple. Din cauza unui pret de cativa lei per varianta, de abia se ajunge la 1 milion de variante, atunci ai nevoie de noroc cu carul pentru a intra in posesia premiului cel mare. In goana dupa acest premiu impresionant, jucatorii nu vad adesea ceea ce se gaseste efectiv sub nasul lor, jocul de Noroc. Jocul presupune ca atunci cand completezi o varianta de loto, sistemul electronic va genera in mod automat si un numar format din mai multe cifre, care iti va permite sa participi la jocul suplimentar. Daca alegi sa bifezi participarea la acest joc, vei plati o suma modica, de obicei un sfert din suma necesara acoperirii unei variante simple de loto. Castigurile care se obtin insa la acest joc Noroc sunt unele insemnate, care pot atinge si depasi usor sume de MILIOANE de RON.

In momentul in care completezi  o varianta de loto si o treci prin terminal, sistemul va tipari pe bilet, indiferent daca vrei sa nu, numarul jocului de Noroc. Ceea ce nu iti doresti aici este faptul ca nu ai bifat acest joc si sa ai surpriza ca acesta sa iti iese in totalitate, caz in care pe langa pierderea premiului special vei suporta si regrete care te vor marca pe viitor ca jucator. Asa cum ai inteles deja, jocul de Noroc este un numar aleatoriu format din mai multe cifre care se genereaza si se tipareste automat pe biletul de joc. Daca ai ales sa il joci, in fata si in spatele numarului de Noroc va aparea DA, confirmarea ca ai platit si vei participa la joc, in cazul in care refuzi jocul, cuvantul tiparit pe bilet va fi NU.

 

 

Care sunt jocurile unde se poate juca Noroc?

Toate jocurile de loto din sistemul de loterie nationala ofera acest joc. Exista la acest moment 3 trageri loteristice care definesc Loteria Nationala, Loto 6/49, Loto Joker si Loto 5/40. Extragerile de baza, pe care le cunosti deja, sunt insotite de premii fixate pe anumite paliere valorice, cel mai targetat astfel de premiu fiind cel care este oferit de categoria I de castig. 

 

 

 

In acest caz, vei castiga cel mai mare premiu oferit de extragere, premiu care cel mai adesea se ridica la sume impresionante. Jocurile de Noroc functioneaza in acelasi sistem, adica ofera premii situate pe nu mai putin de 5 categorii de castiguri. In acest fel, ai posibilitatea sa castigi premiile puse in joc, daca alegi sa joci urmatoarele sisteme de joc Noroc:

 • Tragerea Noroc, asociata jocului Loto 6/49, unde numarul noroc este format din 7 cifre
 • Tragerea Super Noroc, care caracterizeaza Loto 5/40 si este formata dintr-un numar de 6 cifre
 • Tragerea Noroc Plus, cea care insoteste Loto Joker si este formata din extragerea unui numar constituit din 6 cifre

Daca alegi sa participi la extragerea jocului Noroc din cadrul jocului Loto 6/49, ai la dispozitie urmatoarele posibilitati de castig:

 • Categoria I, cel mai mare ca si premiu in bani, care implica obtinerea numarului complet realizat din cele 7 cifre extrase
 • Categoria II, ceea ce inseamna ca ai reusit sa ai pe bilet 6 din cele 7 numere extrase
 • Categoria III se refera la 5 numere din cele 7 extrase
 • Categoria IV ofera un castig pentru 4 din totalul celor 7 extrase
 • Categoria V premiaza obtinerea a 3 numere din 7 extrase
 • Categoriea suplimentara N+3, ceea ce inseamna ca poti castiga daca numarul tau este numarul extras la care se adauga 3 unitati
 • Categoria N-3, caz in care vei castiga daca numarul de pe biletul tau este cu 3 unitati mai mic decat cel extras

Retine ca premiile acordate se formeaza in sens invers extragerii numerelor de Noroc, de la spate in fata. Pentru jocurile de Loto 5/40 si cel de Joker, vei avea parte de castiguri oferite atat de la ineputul numarului extras cat si de la spatele acestuia. Pentru ambele extrageri, castigurile vor fi sub forma:

 • Categoria I, adica ai pe bilet tot numarul de 6 cifre extras, in integralitatea lui
 • Categoria II, adica ultimele sau primele 5 numere din cele 6 extrase
 • Categoria III, 4 din cele 6 extrase, pozitionate la inceputul sau sfarsitul numarului
 • Categoria IV, care implica obtinerea a 3 din cele 6 numere extrase
 • Categoria de castig V, daca ai obtinut 2 din cele 6 numere extrase

Este norocul de ajutor in jocul Noroc? Cu siguranta da, pentru ca numarul extras este unul format din mai multe cifre care implica sanse relativ mici de a-l prinde in totalitate. Merita insa chiar si de amorul artei sa nu treci pe langa acest joc, pentru ca… cine stie, poti fi chiar tu cel care il vei castiga!

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by