Sustinem lupta impotriva COVID-19 alaturi de Daruieste Viata

Traim vremuri tulburi, la care nu ne asteptam si pentru care nu am fost pregatiti. Vremuri in care suntem nevoiti sa ne schimbam considerabil stilul de viata. Vremuri in care primeaza incertitudinea privind echilibrul personal si al societatii la care ne vom intoarce, la un moment dat.

 

Una dintre principalele noastre griji in aceste zile e, probabil, daca sistemul de sanatate din Romania ar putea face fata accelerarii imbolnavirilor de covid-19. Cu totii simteam de mult ca nu – si deja realitatea cruda incepe sa ne dea dreptate. Spitalele din Romania nu par a face fata, nu avem suficient personal medical specializat, nici materiale de protectie suficiente etc. Insa, exista ceva ce putem face ca sa amelioram situatia: sa respectam recomandarile specialistilor de a pastra distanta sociala pentru a limita raspandirea bolii.

Si sa donam. De la marile magazine, pana la cazinourile noastre partenere, donatiile catre sistemul medical nu au incetat sa apara. Sustinand echipa dedicata de medici si sistemul in sine, putem sa-i ajutam atat pe cei din jur, cat si pe noi insine. Astfel, noi, cei de la Cazinoz, am donat o suma de 10.000 RON asociatiei Daruieste Viata, asociatie care se ocupa in aceasta perioada grea de strangerea de fonduri pentru tot sistemul medical. 

Tudor Popa, Managing Partner al Superpont, compania care detine site-ul Cazinoz.ro, marturiseste motivele care l-au facut sa doneze si ne indeamna si pe noi toti sa facem la fel, in masura in care se poate:

 

Este foarte important sa ascultam sfaturile autoritatilor, sa le respectam si sa luptam impreuna. Desi, pentru unii este plictistor sa stea in casa, exista nenumarate activitati pe care le pot desfasura, fie ca este vorba de a citi, a se uita la seriale, a se juca board games sau chiar de a paria online pe jocurile de noroc preferate. 

Pandemia cu care ne confruntam poate fi tinuta mai bine sub control daca stam acasa. Respectati aceasta regula de aur si bucurati-va de momentele petrecute alaturi de cei dragi. Lucrati de acasa, cititi de acasa, jucati-va de acasa! Mobilizandu-ne, putem invinge acest obstacol. 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incearca-ti Aici Norocul!