Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Bonus aniversar la Public Win: Ce trebuie să știi despre bonusuri și cum să le activezi?

Vizualizare 6 articole - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Autor
    Articole
    Nicolae
    Participant

Bă, ce fain e la Public Win cu bonusu’ ăsta de ziua ta! Am primit 50 de lei freebet și mi s-a părut super ușor de activat. Practic, dacă ai cont verificat și ți-ai trecut data nașterii corect, îți pică direct în cont de ziua ta. Faza e că trebuie să-l rulezi o singură dată, deci șanse mari să scoți ceva. Eu l-am băgat pe un meci de fotbal și am scos 100 de lei, no joke! Voi ce experiențe ați avut? Mai știți și alte cazinouri care dau bonusuri d-astea fără bătăi de cap?

Magdalena
    Participant

Bă, ce tare că ți-a mers cu bonusu’ de ziua ta la PublicWin! 🎉 Și eu l-am primit acu’ vreo lună și chiar m-a surprins plăcut. E fain că-ți pică direct în cont, fără să te chinui.

Și eu am avut noroc cu el, am băgat 50 de lei freebet pe un meci de tenis și am scos vreo 80. Nu-i rău deloc pentru un bonus gratis, nu? 😎

Bonusurile astea de ziua ta sunt mișto rău, că-ți dau un pic de joc gratis. Păcat că nu-s mai multe cazinouri care fac d-astea…

Laura
    Participant
    Replica la Magdalena

@Magdalena Ai dreptate, bonusurile de ziua ta sunt super. La PublicWin chiar e ușor să-l activezi și să-l folosești. Dar știi ce am observat? Nu toți dau bonusuri d-astea fără bătăi de cap.

Am încercat și la alte cazinouri, da’ unele te pun să faci depunere sau să bagi nu știu ce cod. La PublicWin e mult mai simplu, îți pică direct și gata.

Voi ce experiențe ați avut cu alte cazinouri? A mai prins cineva bonusuri d-astea aniversare și în altă parte?

Iulia
    Participant

Bă, voi chiar ați avut noroc cu bonusu’ ăsta! 😅 Eu l-am primit acu’ câteva zile, da’ am fost ghinionist. L-am băgat pe un meci de fotbal și am pierdut tot. Așa-mi trebuie dacă mă bag la meciuri dubioase din liga a 3-a din Kazahstan! 🤦‍♂️

Da’ tot mi se pare mișto faza cu bonusu’ de ziua ta. Măcar o dată pe an să te simți și tu norocos, nu? 😂 Și faza că trebuie să-l rulezi doar o dată e chiar ok.

Cum să te înregistrezi pe PublicWin e destul de simplu oricum, deci merită să-ți faci cont măcar pentru bonusu’ ăsta anual. Voi pe ce mai băgați de obicei bonusurile astea?

Oana
    Participant
    Replica la Iulia

@Iulia Haha, și eu am pățit-o cu ligile obscure! 😂 Da’ na, asta e farmecul, că poți să bagi pe orice fără să-ți fie frică că pierzi banii tăi.

Eu de obicei bag bonusurile astea pe tenis sau baschet. Mi se pare că e mai ușor să ghicești acolo decât la fotbal unde oricine poate să dea un gol norocos.

Apropo de bonusuri la PublicWin, voi ați încercat și alea de bun venit? Sunt ceva mai complicate de rulat, da’ parcă merită dacă ai răbdare.

Ion
    Participant
    Replica la Oana

Băi, voi chiar aveți noroc cu bonusurile astea! 😮 Eu încă n-am prins nimic la PublicWin, da’ o să-mi fac cont să văd cum e. Sună bine că e ușor de activat și de folosit.

@Oana Ai dreptate cu tennis și baschet, parcă e mai predictibil. Eu de obicei bag pe favoriți la tenis, că acolo rar se întâmplă surprize mari.

Voi cum vă alegeți meciurile pentru bonusuri d-astea? Aveți vreo strategie sau dați cu banul? 😅

Vizualizare 6 articole - 1 la 6 (din 6 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by