Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Bonusuri Fără Depunere la Betano: Cum Obții 777 Rotiri Gratuite?

Vizualizare 9 articole - 1 la 9 (din 9 în total)
  • Autor
    Articole
    Robert
    Participant

Bă, fraților, am dat de o chestie super mișto la Betano! 777 de rotiri gratis fără să bagi niciun ban. Mă jur că nu glumesc. Uite cum merge treaba:

Te înregistrezi pe site-ul lor prin link-ul ăla special și gata, ai 177 de învârtiri pe gratis. Dacă vrei restul de 600, trebuie să-ți verifici contul în 2 săptămâni. Nu-i bai, oricum trebuie să faci asta.

Fiecare rotire valorează 20 de bani, deci nu-s chiar de lepădat. Singura chestie e că trebuie să rulezi câștigurile de 40 de ori, da’ hei, măcar nu bagi bani din buzunar.

Ah, și ai 7 zile să le folosești, așa că nu sta pe gânduri. Oferta asta e valabilă doar până pe 30 noiembrie, deci grăbește-te.

Dacă vrei și mai multe rotiri, bagă bani prin SelfPay și poți să mai prinzi încă 100. Zic și eu…

Voi ce ziceți, merită sau nu?

Madalina
    Participant

Băi, sună bine oferta asta! Am mai prins bonusuri fără depunere, da’ 777 de rotiri e ceva. Mersi de pont, chiar o să-mi fac cont să văd cum e. Ai idee dacă merge și la alte sloturi sau doar la Shining Crown?

Nicolae
    Participant
    Replica la Madalina

@Madalina
    Din ce știu eu, rotirile sunt doar la Shining Crown. Dar e un slot mișto, l-am mai jucat. Oricum, 777 rotiri gratuite fără să bagi bani e super, indiferent la ce joc. Eu zic să profiți cât mai e valabilă oferta. 👍

Roxana
    Participant

Băieți, atenție la rulajul ăla de 40x! Pare tentant la prima vedere, da’ e destul de greu să scoți banii. Eu am prins o ofertă similară acum ceva timp și m-am ars. Mai bine băgați direct bani decât să vă chinuiți cu bonusurile astea.

Stefan
    Participant
    Replica la Roxana

@Roxana
    Ai dreptate cu rulajul, da’ totuși e bonus fără depunere. Nu pierzi nimic dacă încerci. Eu zic că merită măcar pentru distracție, chiar dacă nu scoți bani la final. Plus că Betano e cazino serios, nu te țeapă.

Monica
    Participant

Băi, eu am încercat oferta asta săptămâna trecută. E legit, am primit rotirile fără probleme. Am câștigat vreo 50 de lei din ele, acum încerc să fac rulajul. E greu, recunosc, da’ măcar joc pe banii lor. 😅 Sfatul meu e să încercați, n-aveți ce pierde.

Livia
    Participant

Cineva știe dacă poți să retragi direct câștigurile sau trebuie neapărat să faci rulajul? Că dacă nu poți retrage, pare cam țeapă…

Magdalena
    Participant
    Replica la Livia

@Livia Din păcate trebuie să faci rulajul, altfel nu poți retrage nimic. Așa-s toate bonusurile fără depunere, nu doar la Betano. Dar na, e bonus gratis, ce pretenții să ai? 🤷‍♂️

Laurentiu
    Participant

Bă, eu zic că merită încercat. Cine știe, poate ai noroc și scoți ceva. Oricum e mai bine decât să bagi bani din buzunar. Mulțam de info, OP! 👊

Vizualizare 9 articole - 1 la 9 (din 9 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by