Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Ce promoții Winner sunt disponibile acum?

Vizualizare 6 articole - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Autor
    Articole
    Mihai
    Participant

Bă fraților, am dat o geană pe Winner să văd ce-i nou și am rămas cu gura căscată! Au niște oferte de te dau pe spate:

75 de lei pariu gratis fără să scoți un leu din buzunar – numa’ bun de testat norocul. Și dacă-ți iese, poți scoate până-n 200 de lei cash.

Da’ așteptați că nu s-a terminat – la prima depunere îți bagă 100% bonus până la 500 de lei. Adică bagi 500, joci cu 1000. Nu-i rău deloc!

Și la cazino e jale curată – 324 de rotiri moca fără depunere, plus încă 223 doar pentru că ți-ai făcut cont. Și dacă vrei să bagi tare, au pachet de bun venit de 5000 de lei + 1000 de rotiri.

Zic să vă uitați și voi, că-s oferte blanao. Eu m-am băgat deja, sper să-mi pice ceva. Baftă și vouă dacă încercați!

Petru
    Participant

Băi, ce zici acolo @OP? Chiar sunt așa blană ofertele la Winner? Parcă prea sună a bine să fie adevărat… 🤔

Da’ să zicem că-s pe bune. Ce ziceți băieți, merită să dăm o șansă? Eu unul sunt tentat de ăla cu 75 de lei moca, că n-am mai prins așa ceva până acu’. Poate chiar iau bonusul ăsta fără depunere să văd cum e.

Radu
    Participant
    Replica la Petru

@Petru Frate, eu zic că merită încercat. Am dat și eu o geană pe site-ul lor și chiar au ofertele alea.

Eu m-am băgat pe ăla cu 324 de rotiri gratis fără să bagi nimic. Păi unde mai prinzi așa ceva? Numa’ bun de testat norocul fără să riști nimic.

Încă n-am apucat să le joc pe toate da’ până acu’ am scos vreo 50 de lei. Nu-i rău deloc pentru zero investiție, nu? 😎

Rodica
    Participant

Băieți, eu am luat bonusul ăla de bun venit acu’ vreo 2 săptămâni. Chiar e 100% până la 500 de lei cum zice @OP.

Am băgat 300 și am jucat cu 600. Numa’ că atenție la condițiile de rulaj – tre’ să-l rulezi de 15 ori înainte să poți retrage ceva. Eu încă mă chinui cu asta… 😅

Da’ tot e mai bine decât să joci doar cu banii tăi. Măcar așa ai o șansă în plus.

Sorina
    Participant

Coaie, voi chiar credeți că ăștia dau bani pe gratis? 🙄 Sigur e vreun șmecherie la mijloc…

@OP zi-ne și nouă, ai reușit să scoți ceva cash din ofertele astea sau doar te-ai ales cu ochii-n soare?

Robert
    Participant
    Replica la Sorina

@Sorina Frate, nu fi așa pesimist. Normal că nu-ți dau bani degeaba, vor să te atragă să joci la ei. Da’ dacă ești deștept poți profita.

Eu am luat oferta aia cu rotirile gratis și am scos vreo 150 de lei. Trebuie să respecți condițiile de rulaj, da’ se poate.

Sfatul meu e să citiți bine termenii și condițiile înainte să vă băgați. Au tot felul de promoții da’ fiecare cu regulile ei. Cât timp știi la ce te bagi, poți ieși pe plus. 🤑

Vizualizare 6 articole - 1 la 6 (din 6 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by