Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cum fac o depunere la cazino Netbet?

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor
    Articole
    Stefan
    Participant

Salut! Am facut recent prima mea depunere la Netbet si vreau sa va zic cum am procedat, poate ajuta pe cineva.

Mai intai mi-am facut cont pe site-ul lor. Apoi am intrat la sectiunea “Depunere” din contul meu. Am ales sa depun cu cardul, mi s-a parut cel mai simplu. Am introdus suma (minim 10 lei parca) si datele cardului.

Banii au intrat instant in cont. Daca vreti sa incercati alte metode, au si Skrill, Neteller sau transfer bancar.

Sfatul meu e sa verificati inainte ce bonusuri au la prima depunere, sa profitati. Eu am luat un bonus de 100% pana la 800 lei, dar vad ca se tot schimba ofertele.

Cam asta a fost tot procesul, destul de simplu. Sper sa va ajute! Spor la joc si castiguri faine!

Mihai
    Participant

Salut frate și mersi de info! Chiar voiam să încerc și eu Netbet dar nu știam cum e cu depunerile. Bine de știut că merge ușor cu cardul, așa o să fac și eu.

Ai zis că minimul e 10 lei, nu? Chiar decent, mă așteptam să fie mai mult. Și fain că intră instant banii, urăsc când trebuie să aștepți ore întregi.

Apropo de bonusuri, am văzut că acum au o ofertă și mai tare – până la 1500 lei bonus plus 200 de rotiri gratis. Merită verificat înainte să depui.

Mersi încă o dată de sfaturi, chiar m-ai ajutat! Ceau și baftă la joc! 🍀

Laura
    Participant
    Replica la Mihai

Băi, eu am încercat să depun cu Skrill la Netbet dar mi-a dat eroare. A mai pățit cineva? Până la urmă am băgat cu cardul și a mers ok.

Am văzut că au și alte metode de plată – Neteller, Paysafecard etc. Poate încerc data viitoare cu altceva, să văd care e mai rapidă.

@Mihai Ai dreptate cu bonusurile, mereu se schimbă. Eu am prins 50 de rotiri gratis fără depunere. Nu e rău deloc pentru început.

Paul
    Participant

Salut! Eu am făcut prima depunere la Netbet acum vreo 2 săptămâni. Confirm că e super simplu procesul, exact cum ai zis și tu.

Un sfat: verificați-vă contul cât mai repede după înregistrare. Am văzut că e obligatoriu în 30 de zile, altfel îți închid contul. Eu aproape am uitat și era să rămân fără banii depuși. 😅

Ah, și încă ceva – dacă vreți să retrageți câștigurile, trebuie să folosiți aceeași metodă ca la depunere. Cel puțin așa a fost la mine cu cardul.

Spor la joc tuturor! 🎰

Madalina
    Participant

Băi fraților, eu am o întrebare – cât durează de obicei o retragere la Netbet? Am câștigat ceva mărunțiș și vreau să-l scot, dar n-am mai făcut asta până acum.

@OP Mersi de sfaturi oricum, chiar m-au ajutat la depunere. Am luat și eu bonusul ăla de 100%, sper să-l transform în ceva câștiguri. 😄

Am găsit ceva info despre retrageri, dar voiam să aud și de la voi cum a fost. Mulțam fain!

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by