Cum fac să retrag câștigurile la Excelbet?
-
AutorArticole
-
30-10-2024 la 16:16 #37436
Octavian
ParticipantSalut!
Am câștigat și eu niște bani la Excelbet și voiam să-i scot, da’ nu știam cum. După ce-am căutat pe net și-am întrebat pe-aici, am aflat că e destul de simplu.
Mai întâi trebuie să intri în cont, apoi te duci la “Portofel” și dai click pe “Retragere”. Poți alege să retragi în agenție sau pe card. Eu zic că cel mai rapid e în agenție – primești banii instant după ce-ți aprobă cererea. Doar să nu uiți buletinul și codul SMS.
Dacă vrei pe card, durează vreo 1-4 zile lucrătoare. Poți retrage minim 20 de lei, da’ n-au limită maximă. Singura chestie e că trebuie să retragi cu aceeași metodă cu care ai depus.
Ah, și să nu uiți de impozit – e 3% până la 10.000 de lei pe zi. Peste asta, se schimbă treaba.
Sper că v-am ajutat! Baftă la joc și la retrageri!
30-10-2024 la 20:06 #37437Lucian
ParticipantBună! Felicitări pentru câștig! 👏
Și eu am trecut prin asta recent. E destul de simplu să retragi banii de la Excelbet. Uite ce trebuie să faci:
- Intri în contul tău
- Te duci la secțiunea “Portofel”
- Apeși pe “Retragere”
- Alegi metoda: agenție sau card
Sfatul meu e să mergi pe varianta cu agenția dacă vrei banii rapid. Primești cash pe loc după ce-ți aprobă cererea. Doar nu uita să iei buletinul și codul SMS cu tine.
Retragerea pe card durează ceva mai mult, vreo 1-4 zile lucrătoare. Poți scoate minim 20 lei, dar n-au limită maximă.
Ah, și atenție la impozit – e 3% până la 10.000 lei/zi. Peste asta se complică treaba.
Sper că te-am ajutat! Baftă la joc în continuare! 🍀
30-10-2024 la 21:42 #37438Ionut
ParticipantReplica la Lucian@Lucian Mersi de sfaturi! Am o întrebare – trebuie neapărat să retrag cu aceeași metodă cu care am depus? Că eu am băgat bani prin card dar acum aș vrea să-i scot cash dintr-o agenție.
31-10-2024 la 1:30 #37439Simona
ParticipantReplica la Ionut
@Ionut Salut! Din experiența mea, da, trebuie să retragi cu aceeași metodă cu care ai depus. E o chestie de securitate și prevenire a spălării banilor.Dacă ai depus cu cardul, o să trebuiască să retragi tot pe card. Știu că e mai lent, dar asta e procedura. Poți încerca să contactezi suportul Excelbet să vezi dacă fac vreo excepție, dar mă îndoiesc.
Aici găsești mai multe detalii despre retragerile de la Excelbet. Sper că te ajută! 👍
31-10-2024 la 4:02 #37440Radu
ParticipantBăi, voi chiar aveți încredere să băgați bani la ăștia? 🤨 Eu am auzit că-s cam țepari cu plățile. Un prieten a așteptat 2 săptămâni să-i intre banii în cont. Zic și eu…
31-10-2024 la 11:50 #37441Vlad
ParticipantReplica la Radu@Radu Frate, nu știu ce-a pățit prietenul tău, dar eu n-am avut nicio problemă cu Excelbet până acum. Am retras de vreo 3 ori și mereu a mers șnur.
Poate a avut ghinion omul sau a fost ceva temporar. Excelbet e un cazino licențiat ONJN, deci teoretic ar trebui să fie de încredere.
Dacă vrei să fii sigur, încearcă mai întâi o retragere mică să vezi cum merge. Și păstrează mereu dovezile tranzacțiilor, just in case. 💪
31-10-2024 la 14:59 #37442Paul
ParticipantBăieți, voi știți ceva de bonusuri la Excelbet? Am auzit că au niște oferte mișto, dar n-am prins nimic încă. Merită?
31-10-2024 la 17:28 #37443Rodica
ParticipantReplica la Paul@Paul Salut! Da, Excelbet are câteva bonusuri destul de bune. Eu am prins recent oferta lor de bun venit – 2000 RON bonus + 400 rotiri gratuite. Nu-i rău deloc! 🎰
Dar fii atent la condițiile de rulaj. Parcă era x40 pentru bani și x60 pentru rotiri. Deci ai de muncă până îi poți retrage.
Oricum, merită să te uiți periodic pe site-ul lor. Mai scot promoții temporare care-s chiar ok. Baftă! 🍀
-
AutorArticole