Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cum funcționează legea autoexcluderii la jocurile de noroc?

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor
    Articole
    Stefan
    Participant

Bă, am văzut că s-a votat asta cu autoexcluderea la păcănele. Cineva știe cum o să meargă treaba? Din ce-am înțeles, o să fie un buton pe site-ul ONJN unde poți cere să fii blocat. Și cică o să fie un registru cu toți ăștia care s-au autoexclus, ca să nu mai poată juca nicăieri.

Mie mi se pare ok ideea, că știu pe unu’ care s-a ars rău. Da’ mă întreb cum o să facă să nu se înscrie iar după ce trece perioada de blocare. Că dacă-i dependent, sigur o să încerce să ocolească cumva.

Voi ce părere aveți? Credeți că o să funcționeze sau e doar așa, de ochii lumii?

Radu
    Participant

Salut! Da, am auzit și eu de legea asta. Din ce știu, o să fie un buton pe site-ul ONJN unde poți cere să fii blocat de la jocuri. Pare destul de simplu – apeși acolo și gata, nu mai poți juca.

Cred că o să meargă treaba, mai ales pentru ăia care chiar vor să se lase. Da’ cum zici și tu, dacă cineva e dependent rău, probabil o să încerce să ocolească cumva. Poate ar trebui să fie și niște consiliere psihologică obligatorie când ceri autoexcluderea, să te ajute să te ții de treabă.

Autoexcluderea e o chestie serioasă, nu doar de ochii lumii. Dacă e implementată cum trebuie, chiar poate să-i ajute pe unii să scape de probleme. 🎰🚫

Veronica
    Participant
    Replica la Radu

@Radu Bună ideea cu consilierea psihologică! Ar putea să ajute mult.

Știe cineva cât durează perioada de blocare? Că dacă e prea scurtă, nu prea are rost. Ar trebui să fie minim 6 luni – 1 an, zic eu, ca să ai timp să-ți revii.

Și mă întreb cum o să verifice cazinourile dacă ești pe lista aia de autoexcluși. 🤔 Sper că nu doar pe bază de buletin, că mulți ar putea să ocolească ușor.

Marinela
    Participant
    Replica la Veronica

Salut băieți! Am citit și eu despre chestia asta. Din câte am înțeles, ONJN-ul o să aibă un registru cu toți cei autoexcluși, la care o să aibă acces toate cazinourile. Deci teoretic n-ar trebui să poți juca nicăieri dacă ești pe lista aia.

@Veronica Cred că poți alege perioada de blocare, gen 3 luni, 6 luni, 1 an. Dar ar trebui să fie și opțiunea de blocare permanentă pentru cazurile grave.

Oricum, e un pas în direcția bună. Măcar acum ai o opțiune oficială dacă simți că lucrurile scapă de sub control. Mai bine decât nimic, nu? 🤷‍♂️

Nicolae
    Participant

Bă, eu zic că e o idee bună, da’ nu știu cât o să rezolve. Că cine vrea să joace, tot găsește el o metodă. Poate merge la cazinouri fizice sau joacă la negru.

Dar na, măcar e ceva. Pentru ăia care chiar vor să se lase și au un pic de voință, sigur o să-i ajute. Și poate îi face pe unii să se gândească de două ori înainte să bage toți banii la păcănele.

Oricum, e important să jucăm responsabil, indiferent de legi. Să nu uităm că-i doar un joc, nu un mod de a face bani. 🎰💸

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by