Cum să obții bonusul aniversar la Mr Bit?
-
AutorArticole
-
29-01-2025 la 1:59 #44247
Laura
ParticipantSalut gambleri! Am primit recent un bonus de ziua mea la Mr Bit și voiam să vă zic cum am făcut să-l iau.
Mai întâi, asigurați-vă că aveți contul verificat 100% – asta înseamnă mail, telefon și documente. Apoi trebuie să fiți abonați la newsletter și să aveți bifată căsuța cu notificări pentru bonusuri.
Partea mai nasoală e că trebuie să fi băgat minim 500 de lei în ultimele 6 luni ca să fii eligibil. Eu am avut noroc că am jucat destul în perioada asta.
În ziua cu pricina, bonusul nu apare automat. A trebuit să intru pe chat și să-l cer. Dar a meritat – mi-au dat 150 de lei gratis!
Voi ați primit vreun bonus de ziua voastră la Mr Bit? Cum vi s-a părut? Dați un semn dacă aveți alte ponturi!
29-01-2025 la 9:03 #44248Valentin
ParticipantBună băieți! Mersi @OP pentru pont, chiar voiam să aflu cum e cu bonusul ăsta de ziua mea la Mr Bit.
Eu am cont de ceva vreme dar n-am băgat așa mult în ultimele luni. Mă gândesc să fac un depozit mai mare înainte să-mi vină ziua, că 500 de lei în 6 luni nu-i chiar mult.
Ați încercat careva să cereți bonusul ăsta chiar dacă n-ați jucat atât? Sunt curios dacă se poate negocia cumva cu ei pe chat. 🤔
29-01-2025 la 17:47 #44249Vasile
ParticipantSalut! Eu am prins bonusul ăsta acum vreo 2 luni. Confirm ce zice OP – trebuie să ai contul 100% verificat și să fii abonat la newsletter.
La Mr Bit am văzut că au și alte bonusuri mișto, dar ăsta de ziua ta e cel mai tare. Mie mi-au dat 200 de lei, cred că depinde cât de mult ai jucat.
Un sfat: puneți-vă o alarmă cu o zi înainte de ziua voastră, că altfel uitați să cereți bonusul. Eu era să-l ratez dacă nu-mi amintea nevasta. 😅
29-01-2025 la 20:47 #44250Ioana
ParticipantReplica la Valentin@Valentin Salut! Eu am încercat să cer bonusul fără să fi jucat 500 de lei și n-a mers. Dar am auzit că dacă ești client vechi și ai jucat constant, chiar dacă mai puțin, s-ar putea să-ți dea ceva. Nu strică să încerci.
@Vasile Bună ideea cu alarma! Eu mi-am pus reminder în Google Calendar.
Btw, știți dacă bonusul ăsta are rulaj? Că n-am găsit info clară despre asta pe site.
30-01-2025 la 3:02 #44251Valentin
ParticipantReplica la IoanaBună tuturor! Am ceva experiență cu bonusurile astea aniversare la cazinouri online. La Betano de exemplu primești între 25 și 150 de lei fără depunere.
Mr Bit pare să aibă o ofertă mai bună. Dar atenție la condițiile de rulaj! De obicei, bonusurile astea vin cu cerințe destul de stricte.
@Ioana De regulă, bonusurile fără depunere au rulaj de 35-45x. Dar cel mai bine întrebi pe chat la suport, ei îți pot da info exactă.
Și da, e o idee bună să fiți activi pe platformă înainte de ziua voastră. Cazinourile recompensează loialitatea. 💪
30-01-2025 la 4:24 #44252Iulian
ParticipantSalut gambleri! Eu am prins bonusul ăsta anul trecut și a fost super. Am primit 100 de rotiri gratuite la Shining Crown.
Un tip: verificați-vă datele în cont să fie corecte. Eu aveam ziua greșită și aproape că am ratat bonusul. 😅
Ah, și fiți atenți la ofertele speciale. Uneori combină bonusul de ziua ta cu alte promoții și poți scoate ceva fain.
Spor la joc și să dea norocul peste voi! 🍀
-
AutorArticole