Cum să obții bonusul cu depunere la Vlad Cazino?
-
AutorArticole
-
09-01-2025 la 3:32 #42176
Simona
ParticipantSalut! Am vrut să vă zic cum am reușit să iau bonusul ăla fain de la Vlad Cazino. E simplu, băieți – vă faceți cont pe site-ul lor, băgați niște bani și gata, vă intră automat în cont. Nici nu trebuie cod bonus sau alte chestii complicate.
Eu am băgat 500 de lei și mi-au dat încă 500 bonus, plus 300 de rotiri gratis. Mișto, nu? Rotirile alea vin în tranșe, câte un pic în fiecare zi. Trebuie să ai grijă că ai 30 de zile să rulezi bonusul, altfel puf, dispare.
Ah, și încă ceva – nu mergeți pe Skrill sau Neteller că nu merge treaba cu bonusul. Eu am băgat direct cu cardul și a mers brici.
Dacă vreți să încercați și voi, dați-i bice. Numai fiți atenți la condițiile alea de rulaj, că altfel rămâneți cu buza umflată. Spor la joc și să vă pice jackpot-ul!
09-01-2025 la 6:29 #42177Sergiu
ParticipantSalut și mersi de pont! Am încercat și eu să iau bonusul ăsta de la Vlad și chiar merge șmecheria. Am băgat 200 de lei și mi-au dat încă 200 bonus, plus 225 de învârtiri moca. Nu-i rău deloc! 😎
Doar că trebuie să fii atent la rulaj, că altfel rămâi cu ochii-n soare. Eu m-am uitat bine prin termeni și condiții înainte să accept oferta. Aparent trebuie să rulezi de 35 de ori suma bonusului la sloturi, ceea ce nu-i chiar ușor. Dar na, măcar ai șansa să câștigi ceva în plus.
@OP ai dreptate cu faza cu Skrill și Neteller. Eu am încercat inițial cu Skrill și n-a mers. Am băgat apoi cu cardul și a intrat instant. Baftă la joc tuturor!
09-01-2025 la 12:11 #42178Livia
ParticipantBă, voi chiar credeți că ăștia dau bani gratis? 🙄 Eu zic să fiți atenți cu bonusurile astea, că de obicei te păcălesc.
Am luat și eu bonusul ăla de la Vlad acum ceva timp și m-am ars. N-am citit bine condițiile și am pierdut toți banii încercând să rulez bonusul. Mai bine jucați fără bonus dacă vreți să scoateți bani, zic eu.
Dar na, fiecare cu norocul lui. Poate voi aveți mai mult noroc decât mine. 🍀
09-01-2025 la 15:57 #42179Maria
ParticipantReplica la Livia@Livia Frate, nu fi așa pesimist! Dacă știi cum să joci, poți să profiți de bonusurile astea. Eu am scos ceva bani din bonusul de la Vlad.
Secretul e să nu te grăbești. Eu am jucat la sloturi cu miză mică și am reușit să rulez bonusul în vreo 2 săptămâni. Am și câștigat ceva în plus.
Rotirile alea gratis sunt mișto, că nu au condiții de rulaj. Ce câștigi din ele poți să scoți direct. Eu am prins 50 de lei din free spins-uri.
Baftă tuturor și jucați cu cap! 💪
10-01-2025 la 8:03 #42180Ionut
ParticipantSalut băieți! Voiam să vă întreb dacă știți cumva dacă Vlad are vreun bonus fără depunere? Am auzit că unele cazinouri dau free spins sau bani gratis fără să bagi nimic, dar n-am găsit nimic la Vlad.
Voi ați prins vreodată ceva de genul? Ar fi mișto să testez cazinoul fără să risc banii mei. 🤔
10-01-2025 la 22:38 #42181Robert
ParticipantReplica la Ionut
@Ionut Salut! Din câte știu eu, Vlad nu prea dă bonusuri fără depunere. Ei merg mai mult pe bonusuri la depunere și promoții pentru jucătorii existenți.Dar stai cu ochii pe ei că mai fac câteodată campanii cu free spins. Eu am prins odată 50 de rotiri gratis la Book of Dead, dar trebuia să fii client existent.
Dacă vrei neapărat să testezi fără să bagi bani, mai bine caută alte cazinouri. Sau bagă suma minimă la Vlad (parcă 25 de lei) și iei bonusul ăla mare. Merită, zic eu. 😉
-
AutorArticole