Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cum să obții bonusuri fără depunere la Maxbet?

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor
    Articole
    Radu
    Participant

Băi, voi știați că poți să iei bonus fără să bagi nimic la Maxbet? Am aflat recent și m-am gândit să vă zic și vouă. Aparent, dacă-ți faci cont nou, poți să alegi între 50 de lei pariu gratis sau 100 de freespins. Trebuie doar să bagi un cod bonus când îți faci contul.

Am luat eu freespins-urile și am jucat la Shining Crown. N-am scos cine știe ce, dar măcar am testat cazinoul pe gratis. Atenție că tre’ să fii major și să-ți verifici contul ca să poți retrage ceva.

Ah, și dacă vreți mai multe rotiri, băgați codul ANTONIA. Cică primești 777 de freespins fără depunere. Sună bine, nu? Eu zic să încercați, că n-aveți nimic de pierdut.

Lucia
    Participant

Salut! Interesant ce zici despre bonusurile fără depunere de la Maxbet. Eu am încercat și eu recent și pot să confirm că merge treaba.

Am folosit codul MAXBILET și am primit 50 RON bonus fără depunere la pariuri sportive. Trebuie doar să-ți verifici contul și gata, ai banii în cont. Poți să-i joci pe ce vrei, dar ai grijă că trebuie să-i rulezi o dată în 3 zile.

Faza cu freespins-urile sună și mai bine. 777 de rotiri gratis e chiar mișto, mersi de pont! O să încerc și eu codul ăla ANTONIA să văd ce iese. 👍

@OP, ai reușit să scoți ceva din bonus până la urmă?

Stefania
    Participant
    Replica la Lucia

@Lucia Bună! Și eu am luat bonusul ăla de 50 RON la pariuri. E fain că poți să-l joci pe orice, dar am pățit-o că n-am citit bine condițiile și mi-a expirat înainte să-l rulez complet. Așa că atenție la termenul de 3 zile!

Rotirile alea gratuite de la Maxbet sunt chiar mișto. Eu am prins 100 de freespins la Shining Crown cu codul K_100BELL. Nu știu dacă mai e valabil, dar merită încercat.

Oricum, faza e că trebuie să fii atent la condițiile de rulaj. De obicei trebuie să joci de vreo 30-40 de ori suma bonusului. Și mai e și o limită de câștig maxim, parcă 500 lei sau ceva de genul.

Dar hei, e bonus gratis, nu ne plângem! 😄 Baftă la joc tuturor!

Liviu
    Participant

Băi, voi chiar ați reușit să scoateți ceva din bonusurile astea fără depunere? Eu am încercat de vreo 2-3 ori și n-am scos nimic. 😅

@OP, ai zis că n-ai scos cine știe ce. Măcar ai reușit să retragi ceva sau s-a dus totul pe rulaj?

Eu zic că ofertele alea cu depunere de la Maxbet sunt mai ok. Am luat odată un bonus de 100% la prima depunere plus niște freespins și am scos ceva din el. Nu mult, dar măcar am ieșit pe plus.

Oricum, e fain că poți să testezi cazinoul pe gratis. Măcar vezi cum e interfața, ce jocuri au, chestii d-astea. Dar na, fără bani puși de tine e greu să scoți ceva. 🤷‍♂️

Petru
    Participant
    Replica la Liviu

@Liviu Salut! Nu fi așa pesimist, frate. Se poate scoate ceva și din bonusurile fără depunere, dar trebuie să ai și puțin noroc.

Eu am prins odată o serie bună la Shining Crown cu freespins de la Maxbet și am scos vreo 200 de lei. Nu-i mult, dar hey, erau bani gratis!

Secretul e să nu te aștepți la minuni. Ia-l ca pe un bonus de test, cum zici și tu. Dacă iese ceva, super. Dacă nu, măcar te-ai distrat pe gratis.

Și da, bonusurile cu depunere sunt de obicei mai avantajoase. Dar pentru ălea trebuie să bagi bani din buzunar. Nu toată lumea vrea să riște asta de la început.

Oricum ar fi, jucați responsabil, băieți! Și nu uitați să citiți termenii și condițiile. Acolo-i tot secretul. 😉

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by