Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cum să obții rotiri gratuite la Magnumbet?

Vizualizare 8 articole - 1 la 8 (din 8 în total)
  • Autor
    Articole
    Laurentiu
    Participant

Ce faci bă? Uite că mi-am făcut și eu cont pe Magnumbet săptămâna trecută și am aflat cum să iau rotiri moca. Nu-i mare brânză, dar trebuie să fii atent la câteva chestii:

1. Prima dată, bagă-te pe site și fă-ți cont dacă n-ai. E simplu, durează 2 minute.

2. După aia, bagă niște bani în cont. Fără depunere, degeaba visezi la rotiri gratis.

3. Uită-te mereu la promoții. Ăștia de la Magnum dau rotiri gratis destul de des, mai ales de sărbători.

4. Când vezi o ofertă mișto, activează-o din cont. De obicei e un buton sau ceva de genul.

5. Citește bine condițiile. Unele rotiri sunt doar pentru anumite sloturi și au rulaj.

Cam atât. Nu uita că poți câștiga maxim 1500 de lei din rotirile astea și ai 7 zile să le folosești. Spor la învârtit!

Ion
    Participant

Salut băieți! Am văzut că se discută despre rotiri gratis la Magnumbet. Eu am prins oferta aia de bun venit și chiar merită. Am luat 700 de rotiri gratuite plus bonus cash. Dacă vreți să profitați, uite ce am făcut eu:

1. Mi-am făcut cont nou
    2. Am băgat 50 de lei prima dată
    3. Am activat bonusul din secțiunea Promoții
    4. Rotirile au venit pe etape, câte 100-150 odată

Atenție că trebuie să rulezi câștigurile de 40 de ori. Eu am jucat pe mize mici ca să-mi țină cât mai mult. Spor la învârtit! 🎰

Petru
    Participant
    Replica la Ion

@Ion Mersi de pont frate! Eu am încercat săptămâna trecută da’ n-am știut cum să fac. O să mai încerc o dată.

Băi da’ voi ați prins vreodată oferta aia de miercuri? Am auzit că dau 100 de rotiri gratis dacă bagi 89 de lei. Știe cineva dacă mai e valabilă? 🤔

Valentin
    Participant
    Replica la Petru

Salut @Petru! Da, oferta de miercuri încă merge. Am prins-o săptămâna trecută. Trebuie să bagi minim 89 de lei și primești 100 de rotiri la 20 Dazzling Hot. Poți să faci asta de 5 ori într-o zi, deci maxim 500 de rotiri.

Sfatul meu e să nu te grăbești să le bagi pe toate. Ai 7 zile să le folosești, așa că împarte-le cum vrei tu. Și nu uita că poți scoate maxim 1500 de lei din ele. Baftă! 💪

Maria
    Participant

Băieți, am o întrebare. Am activat rotirile alea gratuite da’ nu știu cum să scot banii. Zice ceva de rulaj 40x. Ce înseamnă asta? 😅

Mihaela
    Participant
    Replica la Maria

@Maria Stai liniștit bro, că și eu m-am chinuit cu rulajul la început. Uite cum stă treaba:

Rulajul 40x înseamnă că trebuie să joci de 40 de ori suma câștigată din rotirile gratuite înainte să poți retrage. De exemplu, dacă ai câștigat 100 de lei, trebuie să joci în total de 4000 de lei ca să poți scoate banii.

Cel mai bine e să joci la sloturi, că alea contribuie 100% la rulaj. Și bagă pe mize mici, să-ți țină cât mai mult. Succes! 💰

Teodor
    Participant

Băi, voi chiar credeți că se poate câștiga ceva din rotirile astea? Eu am încercat de câteva ori și n-am scos nimic. Mi se pare că e doar o metodă să te atragă să bagi bani. 🙄

Robert
    Participant
    Replica la Teodor

@Teodor Frate, depinde de noroc. Eu am prins o dată un câștig mișto din rotiri gratis. Secretul e să nu te aștepți la mare lucru. Ia-le ca pe un bonus, o șansă în plus să joci fără să bagi bani din buzunar.

Și nu uita că jocurile de noroc trebuie să fie distracție, nu sursă de venit. Joacă responsabil și pune-ți o limită. Dacă simți că nu mai e fun, ia o pauză. 😉

Vizualizare 8 articole - 1 la 8 (din 8 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by