Cum să revendici un bonus aniversar la Magic Jackpot?
-
AutorArticole
-
26-01-2025 la 3:49 #43794
Victor
ParticipantSalut băieți! Tocmai ce-am aflat că Magic Jackpot îți dă bonus de ziua ta și voiam să vă zic și vouă cum stă treaba. Aparent e destul de simplu să-l iei:
- Mai întâi tre’ să ai cont verificat la ei și să fi jucat ceva în ultima vreme.
- În ziua cu pricina, intri pe site și te uiți după notificarea aia pop-up care-ți zice de bonus. Dai accept și gata.
- Dacă nu apare nimic, intră în secțiunea “Bonus” sau la Casierie și ar trebui să-l găsești acolo.
Faza e că tre’ să-l iei fix în ziua aia, până la 12 noaptea. Dacă uiți, pa și la revedere până la anu’.
Ah, și atenție că ai doar 3 zile să-l rulezi. Miza maximă e de 25 de lei și unele jocuri sunt excluse (gen Aviator).
Voi ați luat vreodată bonusul ăsta? Eu abia aștept să văd ce-mi pică. Poate niște rotiri moka, poate niște bani bonus. Oricum, e mișto că-ți dau ceva gratis de ziua ta, nu?
26-01-2025 la 10:56 #43795Liliana
ParticipantBă, mersi de pont! Nu știam că Magic Jackpot dă ceva de ziua ta. Chiar mișto treaba asta. Eu am cont la ei dar n-am fost prea activ în ultima vreme. Trebuie să mă apuc să joc un pic înainte să-mi vină ziua, că altfel rămân cu buza umflată 😅
O întrebare – știi cumva ce fel de bonus dau? Bani, rotiri, ceva? Sunt curios ce să mă aștept.
26-01-2025 la 11:53 #43796Monica
ParticipantReplica la Liliana@Liliana Salut! Din ce știu eu, bonusul variază de la persoană la persoană. Depinde cât de activ ai fost pe platformă. Unii zic că au primit rotiri gratis, alții bani bonus. Eu am luat anul trecut vreo 50 de rotiri la Book of Ra, a fost destul de ok.
Sfatul meu e să intri pe chat cu ei cu câteva zile înainte de ziua ta și să întrebi dacă ești eligibil. Așa ești sigur că nu ratezi nimic. Și da, joacă ceva înainte, chiar și niște pariuri mici, ca să fii activ pe cont.
26-01-2025 la 18:30 #43797Iulian
ParticipantBăieți, eu am luat bonusul ăsta acum vreo 2 luni. Vă zic cum a fost la mine:
- M-am logat dimineața de ziua mea
- Am văzut o notificare cu “La mulți ani!”
- Am dat click și mi-au băgat 100 de lei bonus în cont
Faza e că trebuia să-i rulez de 35 de ori în 3 zile. Nu e chiar ușor, dar nici imposibil. Am reușit să scot vreo 70 de lei din ei până la urmă.
Deci da, merită să fiți atenți în ziua aia. Și nu uitați să verificați secțiunea de bonusuri dacă nu vedeți notificarea.
26-01-2025 la 20:49 #43798Madalina
ParticipantReplica la Iulian@Iulian Wow, 100 de lei e chiar frumos! Eu am primit doar 50 de rotiri la Shining Crown 🙄 Dar na, tot e ceva gratis, nu mă plâng.
Apropo, știați că Magic Jackpot are și alte bonusuri fără depunere? Am auzit că poți lua 200 de rotiri moca doar făcându-ți cont și verificându-l. N-am încercat încă, dar sună bine.
Voi ce alte bonusuri ați mai prins la ei?
27-01-2025 la 12:41 #43799Mirela
ParticipantBă, eu am pățit-o urât anul trecut. Mi-am adus aminte de bonus pe la 11 seara, am intrat repede pe site dar n-am mai găsit nimic 😭 Aparent chiar trebuie să-l iei în ziua aia, până la miezul nopții.
Așa că anul ăsta mi-am pus reminder în telefon cu o săptămână înainte. Nu mai scap eu bonusul ăsta nici mort 😂
Btw, ați văzut că au și bonus de bun venit destul de ok? Parcă era ceva de 2400 lei + rotiri. Poate-l ia cineva care nu și-a făcut încă cont.
-
AutorArticole