Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cum să te înregistrezi la Casa Pariurilor și să obții bonusurile

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor
    Articole
    Liliana
    Participant

Bă, ce mai bătaie de cap cu înregistrarea la casele astea de pariuri! Da’ am găsit faza cu Casa Pariurilor și-s destul de mulțumit. Uite cum am făcut:

1. M-am înregistrat pe site-ul lor. Ușor.
    2. Mi-am verificat contul – buletin, telefon, mail. Trebuie neapărat să faci asta ca să iei bonusurile.
    3. Am băgat prima depunere de 50 de lei. Boom! 50 de lei pariu gratis.
    4. În primele 10 zile, am mai făcut 4 depuneri de câte 50 de lei. Fiecare mi-a adus încă 50 de lei bonus.

Deci în total am luat 300 de lei bonusuri. Nu-i rău deloc! Trebuie să ai grijă că ai o zi să folosești fiecare bonus și cota minimă e 2.50. Ah, și nu merge cu cash out.

Dacă vreți să încercați și voi, mergeți pe faza asta. E destul de simplă și bonusurile-s ok. Spor la pariuri!

Nicolae
    Participant

Salut frate, bine ai venit în lumea pariurilor online! Văd că te-ai descurcat destul de bine cu Casa Pariurilor. Eu am trecut prin aceeași chestie acum câteva luni și pot să confirm că e destul de simplu procesul.

O chestie importantă e să-ți verifici contul, altfel nu pui mâna pe bonusuri. Eu máºm grăbit și am ratat primele oferte până m-am prins. 🤦‍♂️

Apropo de bonusuri, ai prins ceva bun acolo. 300 de lei e chiar ok pentru început. Dar fii atent că trebuie să respecți condițiile alea cu cota minimă și fără cash out. Altfel, pa pa bonus!

Spor la pariuri și să ne zici dacă mai prinzi ceva oferte mișto! 💪

Paul
    Participant
    Replica la Nicolae

@Nicolae Mersi de sfaturi, frate! Da, chiar m-am chinuit puțin cu verificarea contului, dar până la urmă a meritat.

Bonusul ăla de bun venit e chiar șmecher, mai ales că-l primești în tranșe. Așa nu bagi toți banii deodată și ai mai multe șanse.

Voi ce ziceți, merită să bag și la cazino? Am văzut că au ceva rotiri gratuite, dar nu m-am băgat încă. 🎰

Monica
    Participant

Băi, eu zic să te bagi și la cazino, că n-ai ce pierde. Am prins 600 de rotiri moca fără să depun nimic. Îți dau câte 20 pe zi, timp de o lună. Nu-s multe, dar e ceva.

Dacă depui, mai iei încă 2200 de rotiri. Astea-s împărțite la primele 8 depuneri. Eu zic că merită, mai ales dacă oricum voiai să joci.

Doar fii atent la rulaj, că trebuie să joci de 20 de ori suma câștigată din rotirile alea. Și ai doar o zi să faci asta pentru fiecare bonus. Deci nu te grăbi să le iei pe toate odată! 😅

Octavian
    Participant

Bă, voi chiar v-ați prins repede de șmecherie! Eu am dat-o în bară rău când m-am înscris. Am ratat toate bonusurile că n-am citit condițiile. 🤦‍♂️

Sfatul meu e să citiți bine regulile înainte să vă apucați de pariat. Mai ales chestiile alea cu cota minimă și termenul de folosire a bonusului. Te trezești că ai banii blocați și nu poți să-i retragi.

Oricum, Casa Pariurilor mi se pare destul de ok. Au aplicație faină, cotele-s decente. Dacă prindeți vreun pont bun, dați și pe-aici un semn! 😉

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by