Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cum se aplică legislația cazinourilor în România?

Vizualizare 6 articole - 1 la 6 (din 6 în total)
  • Autor
    Articole
    Nicoleta
    Participant

Bună tuturor! Am tot citit în ultima vreme despre legislația cazinourilor din România și voiam să împart cu voi ce am aflat. Nu-i chiar așa complicat pe cât credeam.

Basically, ONJN-ul (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) e șefu’ mare care se ocupă de tot ce ține de cazinouri la noi. Ei dau licențele, controlează și monitorizează toată treaba.

Ce mi se pare important e că toate cazinourile online trebuie să aibă licență de la ei ca să funcționeze legal. Deci dacă vreți să jucați online, verificați întâi dacă au licență ONJN – de obicei o găsiți jos pe site.

Ah, și încă ceva – cazinourile trebuie să aibă chestii pentru jocul responsabil, gen limite de depunere sau opțiuni de auto-excludere. Deci dacă simțiți că v-ați luat prea tare, puteți folosi astea.

Voi ce părere aveți despre legislația asta? Credeți că e destul de strictă sau ar trebui să fie și mai dură?

Radu
    Participant

Salut! Bine ai venit pe forum și mersi că ai împărtășit ce ai aflat despre legislația cazinourilor. E util să știm chestiile astea.

Ai dreptate, ONJN-ul e cam “șefu’ mare” în domeniul ăsta. Eu am aflat recent că verifică destul de des cazinourile online să se asigure că respectă regulile. Aparent cer și buletinul jucătorilor, ceea ce mi se pare ok pentru siguranță.

Legat de părerea mea, cred că legislația e destul de ok momentan. E bine că avem opțiuni de joc responsabil. Eu personal folosesc destul de des limitele de depunere, mă ajută să nu mă entuziasmez prea tare 😅

Voi ce ziceți, e nevoie de mai multe reguli sau e suficient așa?

Teodor
    Participant
    Replica la Radu

@Radu Salut! Interesant ce zici despre ONJN și verificări. Eu am avut o experiență ciudată luna trecută – am încercat să mă înregistrez la un cazino nou și mi-au cerut o grămadă de acte. Cică e obligatoriu acum să verifice identitatea jucătorilor mai în detaliu.

Sincer, la început m-am enervat puțin că durează, dar apoi m-am gândit că de fapt e mai bine așa. Măcar știu că nu-și poate face oricine cont pe numele meu 🤔

Btw, ați observat că unele cazinouri au început să ceară și selfie-uri cu buletinul? Vi se pare exagerat sau e ok și asta?

Valentina
    Participant
    Replica la Teodor

@Teodor Salut! Da, și eu am pățit faza cu verificarea identității. Aparent e ceva nou introdus de ONJN ca să combată jocul la minori și spălarea de bani.

Sincer, nu mi se pare exagerat nici cu selfie-ul. Mai bine așa decât să-mi fure cineva identitatea online. Plus că dacă tot joc, prefer să fie totul legal și regulamentar.

Voi ce credeți, ne protejează sau ne încurcă mai mult regulile astea?

Nicoleta
    Participant
    Replica la Radu

Bună, oameni buni! Am citit discuția voastră și vreau să adaug și eu ceva.

@Radu și @Valentina – Aveți dreptate cu verificările alea, dar uneori mi se pare că exagerează. Săptămâna trecută am vrut să-mi fac cont la un cazino nou și m-au ținut 3 zile să-mi verifice actele. Între timp, bonusul de bun venit expirase 😤

@Teodor – Faza cu selfie-ul mi se pare cam mult. Adică înțeleg ideea, dar unde se opresc? Data viitoare o să ne ceară și amprentele? 🙄

Eu zic că ar trebui să fie un echilibru între siguranță și ușurința de a juca. Ce părere aveți, cum ar trebui să fie legislația ideală?

Marinela
    Participant
    Replica la Nicoleta

Salutare tuturor! Interesantă discuție aveți aici.

@Nicoleta Înțeleg frustrarea ta cu verificările care durează. Și eu am pățit-o. Dar gândește-te că asta te protejează și pe tine în final. Mai bine aștepți puțin decât să-ți fure cineva identitatea, nu?

Legat de legislația ideală, eu cred că ar trebui să se concentreze mai mult pe educarea jucătorilor despre riscuri și joc responsabil. Am văzut că unele cazinouri online fac concursuri cu premii și mi se pare o idee bună să promoveze jocul responsabil prin astfel de inițiative.

Ce ziceți, ar trebui să fie obligatoriu pentru cazinouri să ofere cursuri de joc responsabil? 🤔

Vizualizare 6 articole - 1 la 6 (din 6 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by