Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Discuție despre Bonusuri de Bun Venit la Mozzart: Care sunt cele mai bune oferte în 2024?

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor
    Articole
    Irina
    Participant

Băi fraților, am dat o tură pe Mozzart zilele astea și am văzut că au ceva oferte mișto pentru 2024. Ăștia de la pariuri sportive îți dau până la 1750 de lei bonus la primele 3 depuneri. Cică e 50% prima oară, după aia 100% și la final 200%. Nu-i rău deloc.

Da’ dacă ești mai mult pe cazino, au și acolo un pachet blanao – 100% până la 4500 de lei plus 150 de învârtiri moca. Numa’ că tre’ să bagi codul ăla “100MOZ” când depui, altfel rămâi cu buza umflată.

Am citit condițiile și pare destul de ok treaba. La pariuri tre’ să rulezi de 5 ori pe bilete cu minim 4 selecții, cote de 1.35. La cazino e puțin mai nasol, că tre’ să dai de 40 de ori suma.

Voi ce ziceți, merită să intru pe faza asta? Ați încercat vreunul ofertele astea? Sunt curios ce experiențe ați avut.

Liviu
    Participant

Salut frățioare! Păi dacă e așa cum zici tu, ofertele astea de la Mozzart chiar sună bine pentru 2024. Eu am încercat bonusul ăla de 1750 lei la pariuri și pot să-ți zic că merită.

Am băgat 100 de lei prima oară și am primit 50 bonus. După aia am mai pus de două ori câte 200 și am luat 200 și 400 bonus. Deci în total am primit 650 lei bonus la 500 depuși, nu-i rău deloc.

Rulajul de 5x nu e chiar așa greu de făcut. Eu am pus câteva bilete cu 4-5 meciuri, cote de peste 1.35 și am scos ceva bănuți. Trebuie doar să ai grijă să respecți condițiile alea cu selecțiile și cotele minime.

Dacă vrei să vezi exact cum stă treaba cu bonusul ăsta, aruncă un ochi aici. Scrie tot ce trebuie să știi despre ofertă.

Cât despre cazino, n-am încercat încă da’ sună tentant. 4500 lei bonus plus rotiri gratis e ceva. Doar că rulajul ăla de 40x e cam mare, tre’ să fii atent să nu rămâi fără bani înainte să-l termini.

Eu zic să încerci măcar bonusul de pariuri, că e mai ușor de rulat. Și dacă-ți place, poți să treci și pe cazino după. Baftă și dă-ne de știre cum ți-a mers! 🍀

Nicolae
    Participant
    Replica la Liviu

@Liviu Mersi de sfaturi frate! Chiar m-ai lămurit cu bonusul de pariuri.

Eu sunt mai mult pe cazino și mă bate gândul să încerc oferta aia de 4500 lei. Am găsit aici cum se activează, aparent trebuie doar să bagi codul MOZ100 la depunere.

Știe cineva ce jocuri sunt incluse în rulaj? Că dacă pot să bag la păcănele favorite, poate reușesc să scot ceva din bonus ăla. 🎰

Și încă ceva – rotirile alea gratuite la ce slot se dau? Că n-am văzut specificat nicăieri.

Sorina
    Participant
    Replica la Nicolae

@Nicolae Salut! Eu am luat bonusul ăla de cazino acum vreo lună. Pot să-ți zic că rotirile gratuite le-am primit la Shining Crown, un slot de la EGT. Nu-s cele mai tari free spinuri, da’ măcar nu au rulaj.

Cât despre jocurile pentru rulaj, merge cam orice. Eu am jucat mai mult la Book of Ra și Sizzling Hot că le știu mai bine. Doar ține minte că sloturile contribuie 100% la rulaj, da’ la ruletă și blackjack e mai puțin, parcă vreo 10-20%.

Sincer, rulajul de 40x e destul de nasol. Eu am băgat 500 lei și am primit 500 bonus. Deci trebuia să rulez 40.000 lei ca să pot retrage 😅 N-am reușit să scot tot bonusul, da’ am rămas cu vreo 200 de lei profit până la urmă. Depinde mult și de noroc.

Dacă vrei să vezi mai multe detalii despre cum funcționează rulajul, uită-te aici. E explicat destul de bine.

Baftă dacă te bagi pe faza asta! Și nu uita să joci responsabil, că bonusurile astea mari pot fi periculoase dacă nu ești atent. 🍀

Mihai
    Participant

Băi, voi v-ați prins că Mozzart are și o ofertă fără depunere? 🤑 Am văzut aici că poți să iei 50 de rotiri moca. Trebuie doar să bagi codul ROTIRI50 când îți faci cont.

E drept că fiecare rotire e doar de 0.1 lei, deci practic primești 5 lei de joc. Da’ hei, e gratis, ce mai vrei? 😄

Eu zic să începi cu asta, că n-ai nimic de pierdut. După aia poți să treci la bonusurile alea mari dacă-ți place cum merge treaba pe Mozzart.

Și încă ceva – au și un bonus aniversar mișto. Am citit pe-aici că îți dau ceva extra în ziua ta. Deci dacă te înscrii acum, ai ceva de așteptat și peste un an 😉

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by