Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Păreri despre Favbet: Ce spun românii?

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor
    Articole
    Stefan
    Participant

Bă, nu știu ce să zic de Favbet ăsta. Am tot auzit de el da’ nu m-am băgat. Acuma văd că lumea se plânge pe-aici că-s hoți, că nu-ți dau banii când câștigi și alte d-astea. Zice unu’ că i-au blocat contu’ când a vrut să retragă, altu’ că n-a primit niciun bonus la 500 de lei băgați. Păi așa ceva nu merge frate, cum să te joci liniștit?

Am văzut totuși și ceva păreri bune, că ar avea cote ok și că plătesc repede. Da’ parcă sunt prea multe reclamații ca să risc. Voi ce ziceți, merită încercat sau mai bine stau departe? Că nu-mi arde să-mi pierd banii degeaba sau să mă cert cu ei p-acolo. Mai bine bag la ăia verificați, nu?

Lucian
    Participant

Bă frate, și eu am avut ceva probleme cu ăștia de la Favbet. Am băgat vreo 200 de lei, am prins niște cote bune da’ când am vrut să scot banii, mi-au cerut o grămadă de acte. Ziceau că trebuie să verific contul. Până la urmă am primit banii, da’ a durat vreo 5 zile. Nu-i chiar așa rău, da’ e enervant rău când aștepți după ei.

Favbet are cote ok, cum zici și tu, da’ parcă tot mai bine mergi pe ceva mai sigur. Eu zic să mai aștepți, să vezi dacă se mai liniștesc apele. Oricum, dacă te bagi, fii atent la acte și verifică-ți contul de la început. Baftă!

Laurentiu
    Participant
    Replica la Lucian

@Lucian Ai dreptate coae, și eu am pățit-o cu verificările astea. Da’ uite că mie mi-a mers ok cu Favbet până acum. Am scos de vreo 3 ori câștiguri, ultima oară vreo 1500 de lei, și n-am avut probleme.

Ce-i drept, bonusurile lor sunt cam slabe față de alții. Am văzut că 888 dă 2000 RON bonus, ăștia de la Favbet parcă-s mai zgârciți. Da’ na, fiecare cu ale lui.

Sfatul meu e să încerci cu sume mici la început, să vezi cum merge treaba. Și verifică-ți contul de la bun început, să nu ai bătăi de cap după aia. Succes!

Mihail
    Participant

Băi oameni buni, eu zic să fiți atenți cu Favbet ăsta. Am auzit și eu destule povești nasoale. Un prieten și-a luat țeapă cu un bonus, zicea că n-a primit nimic deși a băgat bani.

Pe de altă parte, am văzut că au ceva oferte faine de Halloween. Cică au un turneu cu premii de 6 milioane de euro. Sună bine, da’ cine știe ce condiții au…

Eu zic să mai aștepți un pic, să vezi cum evoluează treaba. Sau bagă-te cu sume mici și vezi cum merge. Da’ nu risca prea mult, că niciodată nu știi.

Iulian
    Participant

Fraților, eu am jucat la Favbet de vreo 6 luni și n-am avut probleme mari. Da, mai durează câteodată cu retragerile, da’ până la urmă vin banii.

Ce-i drept cu bonusurile stau cam prost, da’ cotele-s chiar ok uneori. Eu am prins niște meciuri bune la tenis și am scos ceva bănuți.

Sfatul meu e să citiți bine termenii și condițiile înainte să vă băgați. Și verificați-vă contul de la început, să nu aveți surprize. În rest, jucați responsabil și nu băgați mai mult decât vă permiteți să pierdeți. Baftă la pariuri!

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by