Am dat de belea baietii si fetele! 😅 Voiam sa activez bonusul ala fain de la Pokerstars cu depunere si nu-mi iese. Am incercat sa bag codul, am facut depunerea, dar nimic. Imi zice ca nu sunt eligibil sau ceva de genul. Voi ati reusit sa-l luati? Stiti cumva daca trebuie sa fac ceva special? Ma gandeam sa dau un mail la support dar ma gandeam sa intreb si pe-aici, poate stie cineva vreun truc. Chiar mi-ar prinde bine bonusul ala acum ca vreau sa joc niste turnee. Daca aveti idei, dati un semn. Mersi fain!
Salut frate, am patit si eu ceva similar acu’ cateva luni. Stai linistit, nu esti singurul! 😅
Cateva chestii de verificat:
1. Ai cont verificat 100%? Uneori nu merge daca nu ti-au validat toate actele
2. Ai introdus codul bonus corect? Uita-te pe site sa fii sigur ca l-ai scris bine
3. Poate ai mai avut alt bonus activ? De obicei nu poti avea 2 in acelasi timp
Daca tot nu merge, da-le un mail la suport, de obicei raspund destul de repede. Bafta si sper sa rezolvi! 🍀
@Radu Buna idee cu mailul la suport. Eu as zice sa le dai si un telefon, uneori e mai rapid asa. Numarul e pe site undeva.
Apropo, ai incercat sa scoti banii si sa-i bagi iar? Uneori asta “reseteaza” contul si poti activa bonusul dupa. Stiu ca e aiurea dar poate merge.
Si inca ceva – verifica sa nu ai restrictii pe cont. Uneori daca ai jucat prea mult intr-o perioada, iti blocheaza temporar bonusurile. E o masura de protectie impotriva jocului excesiv.
Daca tot nu merge nimic, mai bine joci la alt cazino care-ti da bonus fara batai de cap. Sunt destule optiuni legale 😉
@Paula Fiecare cazino cu plusurile si minusurile lui, nu poti zice ca Stars e naspa doar ca nu i-a mers lui bonusul.
@OP – mai incearca o data sa bagi codul, uneori mai glitchuieste sistemul. Si daca tot nu merge, da-le un mail, sigur te ajuta baietii de la suport. Nu te lasa, bonusul ala merita efortul! 💪