Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Probleme cu Plăți Unibet și Metode de Retragere

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor
    Articole
    Liliana
    Participant

Băi, am dat de probleme cu plățile la Unibet și m-am gândit să vă zic și vouă. Am încercat să scot niște bani și m-am lovit de tot felul de chestii. Mai întâi, trebuie neapărat să-ți verifici contul, altfel stai degeaba. Apoi, dacă vrei să retragi bani din bonus, ai grijă că trebuie să rulezi de nu știu câte ori suma aia.

Am aflat că poți să scoți cu card, Skrill sau transfer bancar. Skrill e cel mai rapid, da’ eu prefer cardul. Atenție că nu poți să bagi cu una și să scoți cu alta. Și mai e faza cu limita de 10.000 pe zi ca să nu plătești impozit mai mare.

Voi cum v-ați descurcat cu retragerile? Ați avut vreun stress cu ei? Că eu am dat de câteva chestii enervante până m-am prins cum merge treaba.

Paula
    Participant

Salut frate, știu exact prin ce treci. Am pățit și eu ceva similar acum câteva luni. 🙄

Verificarea contului e într-adevăr obligatorie, altfel stai degeaba. Eu am trimis actele și în vreo 2 zile mi-au activat contul complet.

Legat de retrageri, eu prefer Skrill. E cel mai rapid, banii ajung în câteva ore de obicei. Skrill e chiar recomandat la Unibet, alături de Neteller.

Faza cu rulajul bonusului e enervantă rău, ai dreptate. Trebuie să fii atent la termeni și condiții. Uneori e mai bine să renunți la bonus dacă vrei să retragi repede.

Baftă și sper să-ți rezolvi problemele! 💪

Marian
    Participant
    Replica la Paula

@Paula Mersi de sfaturi! Chiar mă gândeam să trec pe Skrill.

Băi, da’ cu limita aia de 10.000 pe zi cum e? Că eu am câștigat ceva mai mult și mă gândeam cum să fac să nu plătesc impozit prea mare. Voi cum procedați?

Și încă ceva – am auzit că poți să ceri suport prin email dacă ai probleme. Vreunul dintre voi a încercat? Sunt rapizi?

Sorina
    Participant
    Replica la Marian

Salut băieți! Văd că v-ați lovit și voi de chestiile astea. 😅

@Marian Cu limita de 10.000, eu zic să retragi pe mai multe zile dacă poți. Așa eviți impozitul mai mare. Dar fii atent că unele metode au comisioane, deci calculează bine ce-ți convine.

Legat de suport, eu am folosit emailul lor și au fost destul de ok. Mi-au răspuns în vreo 24 de ore de obicei. Dar cel mai rapid e chatul live dacă ai probleme urgente.

Verifică bine și metodele de retragere înainte să faci ceva. Fiecare are limitele ei și durează diferit. Eu prefer cardul, dar na, fiecare cu ce-i place.

Baftă și să dea norocul peste voi! 🍀

Vasile
    Participant
    Replica la Sorina

Coae, voi chiar aveți încredere în Unibet? Eu am avut numai bătăi de cap cu ei. 😤

@Sorina Ai dreptate cu chatul live, da’ uneori dau de niște operatori tâmpiți rău. Mai bine sun direct dacă am ceva urgent.

Faza cu retragerea pe zile e ok, da’ eu zic să fiți atenți. Am auzit de unii care au avut contul blocat că au făcut prea multe retrageri mici. Mai bine întrebați suportul înainte.

Oricum, eu m-am mutat pe alte case de pariuri. Prea multe bătăi de cap la ăștia…

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by

Marketing by

Marketing by