Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

40 Super Hot

40 Super Hot 

Incearca-ti norocul la 40 Super Hot online free sau pe bani! 

Despre jocul 40 Super Hot demo 

40 Super Hot demo online gratis este un joc de pacanele de tipul jocurilor ca la aparate, extrem de popular,  produs de EGT si face parte din categoria sloturilor online de la care ne putem astepta la castiguri generoase. Jocul este un exemplu clasic de pacanele 77777 cu 4 randuri, 5 role si 40 de linii de plata. Daca esti un pasionat al jocurilor clasice cu fructe acum chiar ai dat lovitura! 

Intra pe cazinoz.ro si descopera multiple optiuni de pariere ce-ti pot aduce premii considerabile la 40 Super Hot slot! Incepe cu 40 Super Hot gratis pentru a te antrena! Ai 50 de rotiri gratuite

Simboluri si plati la 40 Super Hot online

Inainte de a incepe sa joci 40 Super Hot free sau pe bani iti recomandam sa afli mai multe despre simbolurile din joc, dar si platile aferente. Astfel, vei avea de-a face cu:

  • 5 stele, care iti pot aduce 400 000 de fise;
  • 5 septari, care iti pot aduce 20 000 de fise
  • 5 struguri, care iti pot aduce 8 000 de fise;
  • 5 pepeni, care iti pot aduce 4 000 de fise
  • 5 lamai/5 portocale/5 cirese care iti pot aduce 2 000 de fise. 

Tine minte si faptul ca ai nevoie de minimum 3 simboluri identice pe aceeasi linie pentru a genera o plata, dar catigurile adevarate, adica cele mentionate mai sus, apar doar atunci cand faci combinatii de cate cinci simboluri. Desigur, ai posibilitatea de a te ajuta si de alte simboluri speciale cu diverse functii, asa cum vei descoperi in cele ce urmeaza! 

40 Super Hot slot – caracteristici speciale

Cel mai important simbol al jocului este saptele rosu, cel care si tine loc de simbol Wild si poate aduce castiguri considerabile in timpul rundei bonus. Acesta poate tine locul oricarui simbol, mai putin al celui Scatter. 

Exista si simbolul Scatter, iar acesta este reprezentat de o stea. Vei fi platit indiferent unde apare acesta, iar daca nimeresti 3 simboluri de acest tip poti genera un castig aditional. 

Ai acces si la runda gamble, runda care va dubla valoarea castigului tau, asta daca ghicesti culoarea cartii de pe ecran. Sansele tale sunt de 50-50. Daca nimeresti culoarea se dubleaza castigul, in caz contrar risti sa pierzi tot ce ai castigat pana in acel moment al rundei. Ai posibilitatea de a folosi functia gamble de 5 ori. 

In plus, ai acces si la modul de joc Jackpot Cards. Acesta se va activa la intamplare la finalul rundelor si va prezenta 12 carti pe tabela de joc. Daca intorci trei identice vei fi premiat in functie de simbolul descoperit. 

Nu in ultimul rand, te vei putea bucura si de jackpoturi progresive, pe care le poti castiga in mod aleatoriu. Ele reprezinta valoarea toatala a tuturor creditelor pariate de toti jucatorii. 

Cum se joaca 40 Super Hot Slot 

Pentru a incepe sa joci va fi necesar sa apesi butonul Play. Tot ce trebuie sa faci apoi este sa invarti rolele si sa alegi cat vrei sa pariezi la fiecare Spin. Ai de ales intre 40, 80, 200, 400 sau 800 de fise.  Butonul portocaliu din partea de jos poate fi folosit pentru rotirea tamburilor. 

Unde poti juca 40 Super Hot Slot pe bani reali? 

Daca te-ai saturat de varianta gratis si pur si simplu te simti pregatit sa dai iama in castiguri, 40 Super Hot Slot  pe bani reali se poate juca la Unibet, Betano, 888 casino si altele. 

Alatura-te aici GRATUIT!

Intra in grup si prinde Paysafe-ul!
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by