Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Burning hot

Burning Hot 

Incearca-ti norocul la Burning Hot online free sau pe bani! 

Despre jocul Burning Hot – o grafica spectaculoasa

Burning Hot slot este un joc de pacanele clasic produs de EGT si face parte din categoria sloturilor online de la care ne putem astepta la castiguri generoase. Grafica impresionanta a pacanelelor cu fructe este regasita si in cadrul Burning Hot online, acolo unde vei avea de-a face cu cirese, struguri, portocale, pepeni, lamai, dar si trifoi norocosi sau septari. Nimereste mai multe de acelasi tip si vei descoperi cum acestea se aprind in flacari.

Intra pe cazinoz.ro si descopera multiplelele optiuni de pariere ce-ti pot aduce premii conisderabile la Burning Hot! Incepe cu Burning Hot free pentru a te antrena! Ai 50 de rotiri Burning Hot gratis. 

Simboluri care aduc castiguri la Burning Hot online free

Iata care sunt simbolurile care iti aduc castiguri la Burning Hot, in ordine crescatoare: 

  • Cirese, portocale, prune si lamai, iti aduc pana la 2000 de monede;
  • Clopoteii iti produc pana la 4000 de monede;
  • Strugurii si pepenii aduna pana la 10000 de monede;
  • Septarii strang pana la 60000 de monede. 

Desigur, Burning Hot iti pune la dispozitie si o serie de simboluri speciale, precum scatter, reprezentat de trifoiul cu 4 foi si de dolar. Exista si o stea scatter, iar 5 stele de acest tip iti pot castiga pana la 10000 de monede. 

Tine minte ca trifoiul cu 4 foi este de asemenea si simbol wild, asadar le poate inocui pe cele de baza si te ajuta sa formezi linii de plata castigatoare. 

Functii speciale in Burning Hot free sau pe bani 

Nu uita nici de functia gamble, cea care iti permite sa-ti dublzi orice castig gratie unui pariu pe culoare unei carti. Daca vei ghici, iti dublezi castigul! In caz contrar, vei pierde tot ce ai pariat. 

In plus, ai sansa de a descoperi si bonusul Jackpot Cards, runda care se poate activa la intamplare si inlocuieste rolele cu 12 carti de joc ce pot fi intoarse. Scopul jocului este ca descoperi trei la fel, premiul fiind simbolul descoperit. 

Daca alegi optiunea de Burning Hot demo ai parte si de 4 jackpoturi progresive ce pot fi castigate aleatoriu in timpul jocului. 

Care sunt regulile de joc in Burning Hot 

Si totusi, cum poti juca Burning Hot online gratis sau pe bani? Jocul in sine este foarte simplu, asemanator cu jocurile cu pacanele clasice cu 5 linii de plata. Valoarea pariurilor ce pot fi plasate este intre 0.01 s 0.1 monede si intre 5 si 100 de credite. 

Asadar, vei avea acces la un interval deosebit de generos care-ti permite sa-ti adaptezi strategia de joc in functie de fondurile de care dispui la un moment dat. 

Unde poti juca Burning Hot pe bani reali? 

Daca te-ai saturat de varianta gratis si pur si simplu te simti pregatit sa dai iama in castiguri, Burning Hot pe bani reali se poate juca la Vlad Cazino, Fortuna, sau Netbet si altele. 

Alte jocuri EGT

In cazul in care ai prins gustul jocurilor EGT si vrei sa-ti diversifici distractia, dar si sursele de castiguri, nu ezita sa incerci si alte titluri precum Shining Crown sau 40 Super Hot


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by