Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Dice and roll

Invata tehnica de aruncare a zarurilor jucand Dice & Roll gratis sau pe bani reali!

Dice & Roll este un slot video care face parte din gama de jocuri ca la aparate cu fructe si apartine providerului Euro Games Technology (EGT). Considerat un joc clasic pe 10 linii de plata, acesta te intampina cu un RTP 95.75%, ceea ce este foarte bine pentru un asemenea duel si o variatie medie-ridicata si un castig de pana la 750 X miza.

De asemenea, jocul ca la aparate Dice & Roll online face parte din top jocuri ale cazinourilor online licentiate in Romania, fiind unul dintre cele mai populare sloturi. Pe langa cele 10 linii de plata, unde castigurile sunt acordate de la stanga catre dreapta, actiunea se poate pe cinci role si trei coloane, unde sunt stivuite simboluri colorate des intalnite in sloturile de pacanele online ce poarta amprenta EGT, cat si simboluri speciale, in stransa legatura cu tema jocului.

 

Simboluri Speciale in Dice & Roll

Desi este un joc a carui tema este despre zarurile norocoase, putem incadra jocul ca la aparate Dice & Roll la categoria sloturi video cu fructe, drept urmare mai bine de jumatate dintre simboluri sunt fructe. Cireasa, lamaia si gutuia sunt simboluri colorate, dar care vin la pachet cu cel mai mic castig pe linia de plata, ele fiind urmate de pruna si portocala, pepene rosu si strugure. Nu sunt singurele simboluri pe care le regasim, pentru ca in total exista unsprezece simboluri, iar restul de patru simbolurisunt reprezentate de clopot auriu, septarul rosu norocos, Wild (zar rosu) si Scatter (stea aurie).

Castigul maxim pe care jocul il ofera este in stransa legatura cu zarul rosu, acesta avand si functia de Wild, ceea ce insemna ca substituie toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter. Poate fi stivuit pe oricare din cele cinci role, in numar de cel mult doua zaruri. Acesta se extinde, dar depinde foarte mult de locul unde este stivuit, deoarece daca apare pe rola 2, coloana din mijloc, atunci primele trei role se vor transforma in Wild si vei obtinute castiguri pe masura.

  • 5 X Scatter valoreaza 200 X miza.
  • 5 X Wild (zar rosu) pe linia de plata iti aduc un premiu de 75 X miza.
  • 5 X sapte rosu pe linia de plata iti aduc un premiu de 35 X miza.
  • 5 X clopot auriu pe linia de plata iti aduc un premiu de 20 X miza.
  • 5 X pepene rosu & strugure pe linia de plata iti aduc un premiu de 10 X miza.
  • 5 X portocala, pruna, gutuie, lamaie si cireasa iti aduc un premiu de 5 X miza.

Platile sunt valide in momentul in care pe fiecare linie de plata sunt consecutive cel putin trei simboluri identice, de la stanga catre dreapta. Singura exceptie este Scatter, care este stivuit o singura data pe fiecare rola in parte.

 

Functie speciala in Dice & Roll

Nu exista functie bonus, insa fiecare castig mic sau mediu pe care il obtii poate fi dublat datorita functiei Gamble. Aceasta iti permite sa ghicesti ce culoare va avea cartea urmatoare si daca vei face asta, iti dublezi suma initiala pe care o pariezi. In functie de suma pariata poti sa ghicesti pana la culoarea a trei carti, iar daca reusesti asta castigul rezultat este automat trimis in balanta. In caz contrar, suma rezultata in urma ultimei rotiri si pe care ai mizat va fi pierduta.

 

Jackpot Progresiv Dice & Roll

Sloturile ce poarta amprenta Euro Games Technology sunt recunoscuta pentru faptul ca vin la pachet cu mystery jackpot, recunoscut sub denumirea de Jackpot Cards. Acesta este un jackpot progresiv ce iti permite sa obtii castiguri bonus interesante de pana la cateva milioane RON. In orice moment al jocului se poate declansa acest mystery jackpot, iar acest lucru presupune ca pe ecranul de joc sa-si faca aparitia 12 carti cu fata in jos.

Trebuie sa intorci cate o carte, pe rand, iar in momentul in care reusesti sa potriveste trei carti cu acelasi simbol (trefla, romb, inima rosie, inima neagra), suma aferenta simbolului respectiv va fi automat directionata  catre balanta ta reala.  Cea mai mare suma pe care o poti castiga atinge sume de cateva sute de mii de RON si apartine simbolului de inima neagra. In ordine descrescatoare este urmat de inima rosie, romb si trefla.

 

Cum joci Dice & Roll 

Sloturile providerului EGT printre care si Dice & Roll online free sunt disponibile pe Cazinoz.ro , unde te vei putea bucura de experienta atat pe bani virtuali, accesand varianta gratuita, insa poti juca si pe bani reali, datorita versiunii reale, unde ai nevoie de bani reali. Tot ce iti ramane de facut este sa iti faci cont la unul dintre cazinourile online recomandate de noi, sa alegi oferta bun venit care ti se potriveste, sa apesi butonul start aferent bugetului tau si sa te bucuri de slot. 

 

Unde poti juca Dice & Roll pe bani reali

Avand in vedere ca este unul dintre cele mai populare sloturi video ale providerului EGT, Dice & Roll free sau pe bani reali este disponibil aproape la toate cazinourile online licentiate in Romania, dar recomandarea noastra este sa il incerci la Betano, Winner sau Maxbet, acolo unde te vei putea bucura de o experienta interesanta si datorita bonusului de bun venit, care este unul generos. Sunt platforme sigure, care iti ofera actiune la cel mai inalt nivel. Sunt disponibile atat in varianta pe PC/laptop, cat si pe mobil.

 

Jocuri similare cu Dice & Roll

Un joc atractiv si clasic totodata, avand in vedere ca este pe 10 linii de plata fixe, Dice & Roll aduce foarte mult cu slotul Lucky & Wild al aceluiasi provider. Insa, noi iti mai recomandam si Game of Luck sau Hot Cash, fie chiar Dice & Roll pe 40 sau chiar 100 de linii de plata. Sloturile apartin producatorului EGT si datorita tehnologiei nu exista slot pe care sa nu-l poti juca direct pe mobil, tableta sau oricare alt dispozitiv mobil.

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by