Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Fruit Shop

Intra in lumea fructelor colorate si aducatoare de castiguri. Joaca Fruit Shop!

Fruit Shop – detalii

Fruit Shop este un slot clasic de pacanele online cu fructe colorate si o coloana sonora placuta menita sa-ti ridice imediat starea de spirit. Putem sa-l catalogam drept un slot cu o tema veche, insa beneficiaza de o grafica superioara adaptata vremurilor noastre, iar actiunea se poarta pe 5 role si 3 randuri. Exista 15 modalitati diferite de a castiga, iar tu poti sa folosesti mize pentru fiecare buget in parte. Cea mai mica miza pentru o rotire completa este 0.75 RON, iar cea mai mare este 750 RON.

Ecranul de joc este unul colorat, simbolizeaza un aprozar in aer liber, de unde poti culege nu doar fructe, ci si castiguri unul si unul. Castigurile obtinute sunt in stransa legatura cu valoarea mizei pentru fiecare rotire completa in parte, insa pot ajunge la sume considerabile, avand in vedere ca beneficiaza de RTP 96.71% si are o variatie scazuta-medie.

Fruit Shop slot poarta amprenta unuia dintre cei mai populari producatori de jocuri ca la aparate din lume, respectiv NetEnt. A fost lansat in 11.11.2013 si pentru ca a fost un joc de succes, producatorul a continuat sa scoata si alte sloturi cu acelasi nume, dar cu extensia Megaways, respectiv care iti ofera castiguri pe masura, fie Fruit Shop Christmas Edition. Toate sunt sloturi complete, avand in vedere ca nu lipsesc nici functiile speciale care sunt foarte usor de declansat.

 

Simboluri Speciale in Fruit Shop

Pentru ca este un joc de pacanele ca la aparate cu fructe, tema principala este reprezentanta de cele cinci simboluri care platesc cel mai bine pe o linia de plata. Esti intampinat nu doar de simboluri clasice colorate precum A, K, Q, J sau 10, ci si de simboluri care sunt in stransa legaura cu tema si care vin la pachet cu un profit generos. Nu doar atat, ci fiecare castig obtinut iti poate aduce si functii interesante. 

Astfel, simbolurile pe care le cauti atunci cand joci Fruit Shop online sunt pepenele, portocala, lamaia, pruna sau ciresele. Acestea apar pe cele 5 role si 3 randuri. Ti se plateste cea mai mare combinatie castigatoare pe linia de miza. Aceste castiguri sunt valide doar daca pe linia de plata exista doua sau mai multe (dupa caz) simboluri identice de la stanga catre dreapta. Mai mult decat atat exista si un simbol special. Fruit Shop este simbol Wild, iar rolul sau este sa inlocuiasca toate simbolurile, iar castigurile obtinute pe linia de plata cu simbol Wild platesc X2.

 • 5 X Cirese pe linia de plata iti vor aduce 2.000 credite.
 • 5 X Prune pe linia de plata iti vor aduce 1.000 credite.
 • 5 X Lamai pe linia de plata iti vor aduce 750 credite
 • 5 X Portocale pe linia de plata iti vor aduce 500 credite
 • 5 X Pepene pe linia de plata iti vor aduce 200 credite.
 • 5 X A pe linia de plata iti vor aduce 150 credite.
 • 5 X K pe linia de plata iti vor aduce 100 credite.
 • 5 X Q pe linia de plata iti vor aduce 75 credite.
 • 5 X J pe linia de plata iti vor aduce 60 credite.
 • 5 X 10 pe linia de plata iti vor aduce 50 credite.

Valorile de plata ale fisei se bazeaza pe nivelul de miza 1.

 

Caracteristici speciale in Fruit Shop

NetEnt a reusit sa combine perfect jocurile ca la aparate cu fructe si functiile speciala. Te poti convine de lucrul acesta daca joci Fruit Shop online free sau pe bani reali si vei observa ca este unul dintre jocurile rar intalnite cand vine vorba despre rotiri gratuite. Astfel, fiecare castig in parte vine cu o renumeratie in credite, dar si cu rotiri gratuite, in functie de momentul in care acesta vine.

Toate fructele aduc dupa sine castiguri, dar si rotiri gratuite in timpul jocului de baza. Astfel, de la Cirese si pana la Pepene rosu vor declansa functia speciala ce iti poate aduce pana la 5 rotiri gratuite. Functia este redeclansabila, iar fiecare castig obtinut pe perioada rotirilor gratuite aduc plati cu multiplicator X2. Orice combinatie castigatoare cu simboluri identice aduc rotiri gratuite dupa cum urmeaza:

 • 2 sau 3 Cirese pe linia de plata declanseaza cu o rotire gratuita.
 • 4 Cirese pe linia de plata declanseaza doua rotiri gratuite.
 • 5 Cirese pe linia de plata declanseaza cinci rotiri gratuite.
 • 3 Pepeni rosii, Portocale, Lamai sau Prune declanseaza o rotire gratuita.
 • 4 Pepeni rosii, Portocale, Lamai sau Prune declanseaza doua rotiri gratuite.
 • 5 Pepeni rosii, Portocale, Lamai sau Prune declanseaza cinci rotiri gratuite.

Pe perioada jocurilor gratuite si castigurile rezultate in urma simbolurilor A, K, Q, J, 10 aduc dupa sine rotiri gratuite, dupa cum urmeaza:

 • 5 X A, K, Q, J 10 redeclanseaza cinci rotiri aditionale.
 • 4 X A, K, Q, J, 10 redeclanseaza doua rotiri aditionale
 • 3 X A, K, Q, J, 10 redeclanseaza o rotire aditionala.

 

Regulile jocului Fruit Shop

Sloturile producatorului NetEnt sunt usor de accesat si totul datorita graficii superioare si a butoanelor ajutatoare din partea de jos a ecranului de joc. Odata ce ti-ai alocat bugetul disponibil acestei sesiuni, selecteaza miza pentru fiecare rotire in parte si poti face asta apasant pe butonul NIVEL si apoi VALOARE FISA. Ai mize cuprinse intre 0.75 RON si 750 RON per rotire.

De asemenea, ai posibilitatea sa setezi volumul coloanei sonore, fie sa declansezi rotiri automate. Aceasta functie iti permite sa selectezi un numar intre 10 si 1.000 rotiri automate, care sa se opreasca automat daca depasesti sau atingi o anumita balanta, fie daca se declanseaza rotirile gratuite. Insa, pentru a te familiariza cu jocul trebuie sa stii ca pe cazinoz.ro ai posibilitatea de a juca Fruit Shop demo pe bani virtuali. 

 

Unde poti juca Fruit Shop pe bani reali

NetEnt este un provider ale caror sloturi le gasesti pe aproape toate platformele de top, insa de tine depinde unde alegi sa-l joci, avand in vedere ca fiecare cazino online de top vine dupa sine cu oferte de bun venit diferite. Totusi, noi iti recomandam sa joci Fruit Shop pe Unibet, Vlad Cazino si NetBet. De asemenea, poti juca pe bani reali, insa aceste cazinouri iti ofera posibilitatea de a accesa varianta Fruit Shop gratis, insa joci pe credit virtual.

 

Jocuri similare cu Fruit Shop

V-am precizat anterior ca exista mai multe tipuri de jocuri in familia Fruit Shop, dar cu diferite extensii. Daca iti plac jocurile ca la aparate cu fructe, atunci iti recomandam Fruit Shop MEgaways unde poti obtine castiguri de cateva mii de ori X miza, fie varianta de Craciun, respectiv Fruit Shop Christmas Edition.

Alatura-te aici GRATUIT!

Intra in grup si prinde Paysafe-ul!
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by