Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Lord of the Ocean

Lord of the Ocean

Incearca-ti norocul la Lord of the Ocean online free sau pe bani!

Lord of the Ocean. Generalitati si informatii

Lord of the Ocean online face parte din categoria de pacanele cu speciale inspirate din miturile marine iar, rata sa de plata se ridica la un procent de 95.10%. Greentube este numele companiei de software care sta in spatele dezvoltarii acestui joc de noroc.

Daca vrei sa faci pasul la jocul pe bani reali, poti accesa pagina noastra cazinoz.ro de unde poti alege unul din casinourile recomandate de specialisti. De asemenea, poti sa incerci si Lord of the Ocean demo direct de pe pagina noastra.

Simboluri in Lord of the Ocean

Daca nu esti obisnuit cu jocul, iti recomandam sa optezi pentru varianta Lord of the Ocean gratis. Vei putea admira modul de joc electrizant pe care slotul il ofera si, in acelasi timp, vei putea vedea cum se formeaza liniile de plata. Lord of the Ocean slot aduce castiguri bune pentru 5 simboluri de acelasi fel prinse chiar si pe o miza mica. 

  • 100 RON se dau pentru 5 simboluri cu Poseidon 
  • 40 de RON iei daca prinzi 5 simboluri scatter  
  • 15 RON ofera simbolurile strajerului oceanului si cufarul cu bani
  • 3 RON cedeaza si cartile de K si A
  • 2 RON vin in contul tau de jucator pentru o linie de 5 simboluri formata din carti de 10, J si Q

Toate aceste castiguri se pot dobandi pe cea mai mica de joc, cea de de 0,2 de bani. Mentionam ca ai posibilitatea sa joci si pe mize mai mari care pot atinge suma de 200 de RON mana. 

Caracteristici speciale in Lord of the Ocean

Si in varianta de joc Lord of the Ocean online free sau pe bani reali, ai posibilitatea sa iti maresti castigul apasand butonul Gamble. Trebuie doar sa ghicesti culoarea cartii de joc – rosie sau neagra pentru a dubla castigul reiesit dintr-o rotire norocoasa. 

In joc, simbolul scatter activeaza rotirile gratuite. Pentru 3 scattere prinse in joc, vei obtine 10 rotiri gratuite. Odata ce vei activa speciala te asteapta o surpriza care va consta intr-un simbol expandabil. Jocul alege aleatoriu pictograma care va rula pe durata specialelor. 

Atunci cand apare, Lord of the Ocean plateste celelalte combinatii normale la care se aduga si cele formate de acesta. Simbolul expandabil se poate extinde ocupand pana la 3 role in intregime, ceea ce poate determina in final castiguri deosebite.

Cum te poti juca la Lord of the Ocean

Jocul este unul prezent in majoritatea platformelor online din tara, deci nu va fi greu sa il gasesti, indiferent de platforma accesata. Poti juca Lord of the Ocean free sau il poti incerca si pe bani adevarati. Uite cum pornesti jocul! 

  • Deschizi jocul si apesi pe butonul “+” sau “-” pentru a alege miza potrivita de joc 
  • Daca joci pe mize mari, poti sa apesi direct pe butonul “Max Bet
  • Alegi numarul de linii pe care te joci (atentie insa, acest lucru va schimba miza de joc)
  • Apesi pe butonul verde “Start” sau pe “Auto” si incepi sa joci

Unde te poti juca la Lord of the Ocean

Compania Greentube este una care este prezenta in mai toate cazinourile din tara. Si daca ne referim strict la jocul Lord of the Ocean, acesta este unul nelipsit atat din salile de joc cat si din oferta platformelor online. Il poti gasi cu siguranta pe Superbet, Fortuna sau Vlad Cazino, cazinouri de renume din industria de iGaming.

Jocuri similare

Tematica oceanului este una care place jucatorilor si care se si regaseste in oferta site-urilor online pentru jocuri de noroc. Nu strica deci sa incerci cat mai rapid Pearl Lagoon, Ariana sau Secrets of Atlantis, care te vor introduce cu fast in lumea misterioasa a oceanelor.

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by