Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Shining crown

Shining Crown 

Incearca-ti norocul la Shining Crown online free sau pe bani! 

Despre jocul de pacanele Shining Crown 

Shining Crown demo online gratis este un joc de tipul pacanelelor online extrem de popular,  produs de EGT si face parte din categoria sloturilor online de la care ne putem astepta la castiguri generoase. Jocul de pacanele Shining Crown este un exemplu clasic de pacanele cu fructe , interfata usor recognoscibila fiind un avantaj major. Ecranul de joc este un clasic Shining crown 77777 cu 5 role si 3 randuri si butoane de control. 

Intra pe cazinoz.ro si descopera multiple optiuni de pariere ce-ti pot aduce premii considerabile la Shining Crown slot! Incepe cu Shining Crown online gratis pentru a te antrena! Ai 100 de rotiri gratuite

Simboluri si plati Shining Crown online

Pacanelele Shining Crown sunt reprezentative datorita multitudinii de simboluri prea bine cunoscute din sloturile cu fructe, aici vorbind evident despre lamai, protocale, cirese, prune, pepeni si struguri. Pe langa fructele clasice vei putea descoperi inclusiv clopotei, stelute, dolari sau cunoscutii septari. Iata cat valoreaza fiecare: 

  • Lamai si cirese, iti pot aduce pana la 150 de credite;
  • Portocale si prune, iti pot aduce pana la 150 de credite;
  • Clopotelul iti aduce pana la 200 de credite;
  • Pepenele iti aduce pana la 700 de credite;
  • Strugurii iti pot aduce pana la 700 de credite;
  • Cifra 7 iti poate aduce pana la 5000 de credite. 

Simbolul central este in mod evident coroana, cea care joaca si rolul simbolului Wild. Aceasta poate inlocui orice alt simbol, in afara de cel Scatter, reprezentat de steluta si dolar. Desigur, exista si alte functii speciale la Shining Crown free sau pe bani, asa cum vei descoperi in cele ce urmeaza. 

Speciale in Shining Crown demo

In afara de simbolurile speciale mentionate anterior, Shining Crown se lauda si cu runda Gamble, cea care iti permite sa ghicesti culoarea unei carti (rosie sau neagra) pentru a-ti dubla castigul. Tine minte ca ai o sansa de 50% de reusita, dar si ca, in cazul in care nu vei ghici culoarea, vei pierde castigul acumulat. Astfel, va fi o idee buna sa folosesti aceasta functie pentru a-ti creste catigurile in cazul unei invartiri mai slabe. 

Si totusi, cel mai atragator element la Shining Crown este functia de Jackpot progresiv. Castiga acest Jackpot progresiv si vei incasa toate mizele jucatorilor care au pariat pana la acel punct in joc! 

RTP in Shining Crown

RTP se refera la rata de plata dintr-un anumit joc si putem spune cu mandrie ca Shining Crown are de departe una dintre cele mai bune rate de plata, mai exact 96.37%. Cu alte cuvinte, aceasta rata de returnare inseamna ca-ti vei recupera banii extrem de usor! Tine minte insa ca returul nu se realizeaza intr-o singura ora de joc cu mai degraba intr-o luna de zile. Totusi, Shining Crown este tipul de joc care ofera castiguri mici, dar foarte dese celor care il incearca. 

Unde poti juca Shining Crown online pe bani reali? 

Daca te-ai saturat de varianta gratis si pur si simplu te simti pregatit sa dai iama in castiguri, Shining Crown pe bani reali se poate juca la Unibet, NetBet, Vlad Cazino si altele.

Alte jocuri 

In cazul in care ai prins gustul jocurilor de pacanele si vrei sa-ti diversifici distractia, dar si sursele de castiguri, nu ezita sa incerci si alte titluri precum Sizzling Hot Deluxe gratis sau 40 Super Hot si Burning Hot


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by