Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Loto Polonia. E varianta cu 3 numere mai buna ca restul?

Jocurile de noroc au atras dintotdeauna oamenii, iar sistemele loteristice continua sa fie unele dintre cele mai populare din ele. Modalitatea simpla de joc, pretul mic platit pe un bilet de loterie si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a obtine castiguri substantiale sunt explicatia pentru care jocurile loto au rezistat de-a lungul timpului. Acum, unul dintre cele mai incercate este chiar loto Polonia deoarece se pot aplica strategii care pot creste sansele de reusita. Mai jos vom dezbate acest subiect.

Sursa foto: pexels.com

 

 

Ce cote sunt in joc si de ce este varianta cu 3 numere mai buna la loto Polonia?

Asa cum am mentionat mai sus, unul dintre cele mai indragite sisteme loteristice din lume este Loto Polonia, care se poate intalni pe multe site-uri de jocuri de noroc din tara noastra. Este un sistem apreciat de jucatori prin prisma multiplelor variante de joc oferite aici dar si prin cotele mari atribuite pentru fiecare varianta de joc.

 

 

 

Sistemul in sine se bazeaza pe extragerea a 20 de numere dintr-un total de 80, ceea ce lasa loc pentru o multime de oportunitati pentru oricare jucator. In general, casele de pariuri care gazduiesc acest joc ofera cote peste care nu se poate trece usor si care, suscita interesul jucatorilor. In acest fel, daca te decizi sa iti incerci norocul la Loto Polonia, vei beneficia de urmatoarele cotatii:

  • 1 numar iti aduce o cota de 3,9
  • 2 numere ofera o cota de 16
  • 3 numere aduc la randul lor o cota de 70
  • Daca prinzi 4 numere vei obtine o multiplicare de 310
  • 5 numere te vor recompensa cu o cota de 1500
  • 6 numere vor aduce cota de 7000
  • 7 numere ghicite iti vor multiplica miza de 28000 de ori
  • 8 numere vor oferi o cota de 135000

Iti poti incerca norocul la cele 2 extrageri organizate zilnic pe orice site, una la miezul zilei, cealalta in apropiere de miezul noptii. Poti incerca sa ghicesti 8 numere din cele 20 extrase, insa aceasta este o incercare care are sanse mici de a fi castigata. Cea mai accesata varianta de catre jucatori este aceea in care se joaca 3 numere pe un bilet sau se poate folosi o varianta combinata de genul 2/3 sau 1,2, 3/3. 

In functie de bugetul alocat jocului, vei putea opta pentru una din aceste situatii. Platesti bani putini daca joci 3 numere simple si trebuie sa cotizezi mai mult daca alegi o varianta combinata. In ambele cazuri, daca reusesti sa le prinzi pe toate 3, vei avea parte de un castig care nu te va propulsa in galeria marilor castigatori dar iti va alimenta serios contul de jucator.

 

Sursa foto: lotopolonia.com

 

 

Unde te poti juca Loto Polonia?

Sunt 2 platforme renumite unde poti accesa acest joc, daca te simti ca ai o zi norocoasa. Este vorba de Casa Pariurilor si de SuperBet.

  • Casa Pariurilor este foarte cunoscuta pentru portofoliul sau mare de jocuri de loto internationale. Aici, loto Polonia este usor de accesat si daca nu esti hotarat ce numere sa joci, platforma iti da posibilitatea sa faci un bilet cu numere selectate aleatoriu. Cu doar 1 leu/varianta, nu este de mirare ca site-ul inregistreaza zilnic un numar impresionant de bilete jucate.

 

 

 

  • Superbet ofera acest joc tot la un pret de 1 leu pe varianta, la cele 2 extrageri zilnice oferite de asemenea de site. Poti completa biletul online sau poti alege sa te deplasezi la agentia terestra Superbet, unde poti dicta operatorului numerele preferate. Cotele sunt mari, castigurile pe masura, deci trebuie sa bifezi acest joc ca fiind unul jucat zilnic

Modalitatea simplista de joc, pretul aproape infim pe care il poti paria pe un bilet si castigurile mari pe care le poti obtine la Loto Polonia, fac din acest joc unul dintre cele mai populare sisteme de loto. Nu ezita sa iti incerci cat mai des norocul la Loto Polonia, sa pariezi inspirat si de ce nu, sa te numeri printre cei care au reusit sa puna mana pe cele mai mari castiguri in acest joc! Succes! 

 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alatura-te aici GRATUIT!

Intra in grup si prinde Paysafe-ul!
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by