Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Betano & Cupa Mondiala FIFA 2022™. Suporter oficial regional in Europa

Este oficial! Incepe un parteneriat unic intre Betano si FIFA pentru Cupa Mondiala FIFA 2022™! Momentul este epic pentru industria de betting iar Betano devine primul operator din lume selectat ca ⚽ Suporter Oficial Regional al celei mai importante competitii internationale de fotbal

⚽⚽⚽

🌟 De asemenea, Betano a primit titlul de Cel mai bun Operator al Anului in cadrul EGR Operator Awards 2022. Cu siguranta ca noul parteneriat va deschide si mai multe oportunitati pentru operator. Atat Luis Rodriguez (Director Parteneriat FIFA), George Daskalakis (CEO si fondator Kaizen Gaming) cat si Dragos Mindreci (Country Manager BETANO Romania) si-au exprimat bucuria acestui parteneriat. Sa vedem si declaratia fondatorului Kaizen Gaming:

Aceasta noua premiera BETANO marcheaza un punct de referinta in istoria sportului rege. Este prima oara cand FIFA permite unui operator de pariuri sportive sa devina partener al celei mai renumite competitii internationale si catalogam acest lucru ca fiind in primul rand o recunoastere a tuturor eforturilor noastre de a promova divertismentul responsabil. Intalnirea celor mai puternice nationale a fost un eveniment care ne-a tinut mereu lipiti de micile ecrane, iar editia de anul acesta ne aduce un motiv in plus sa il urmarim cu sufletul la gura, deoarece vom vedea pentru prima data sigla BETANO pe stadioanele unei Cupe Mondiale de Fotbal.

 

 

Betano este considerat a fi un operator dinamic atat in Europa cat si in America de Nord si America Latina. Poti intra si tu in universul Betano cu un click pe butonul de mai sus. Te asteapta o promotie epica, presarata cu jocuri legendare & surprize ca la carte. Daca alegi Betano, alegi un operator cu avantaje exclusive. Inregistreaza-te acum, descopera bonusuri fara cerinte de rulaj, misiuni incendiare pentru Mondial si Roata Norocului.

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste LIVE-urile noastre de pe Youtube! Punem la bataie Paysafe-uri de 50 lei pentru cei mai norocosi abonati!

Aboneaza-te Aici & Poti Castiga 50 RON

Aboneaza-te la LIVE pe YouTube & poti castiga 50 RON! >>
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by