Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Betano si FRAS dau startul noului Campionat de Raliuri Betano

Pe data de 24.06.2020, Betano si FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv) au anuntat in mod oficial startul Campionatului National de Raliuri Betano. In momentul actual, editia anului 2020 a fost replanificata si va avea loc in sase parti.

  • Primul campionat are loc pe 26-27 iunie, denumit si Raliul Argesului.
  • Cel de-al doilea campionat va debuta cu Raliul Brasovului si Harghitei, pe data de 17-18 iulie
  • Al treilea raliul va fi cel al Sibiului si va avea loc de pe 14 pana pe 15 august
  • Cea de-a patra etapa a campionatului porneste cu Raliul Iasului, de pe 4 si 5 septembrie
  • Penultima etapa va fi Raliul Transilvaniei, de pe 25 si 26 septembrie
  • Ultimul raliul va fi cel al Aradului si va avea loc pe 23 si 24 octombrie

Mentionam ca exista un raliu de rezerva, respectiv cel al Moldovei, care poate sa fie inclus sau nu in calendar.

 

 

 

In ceea ce priveste primul raliu, cel al Argesului, Betano va recompensa echipele castigatoare per etapa cu un cec in valoare de 1000 de EUR. Cursele se vor desfasura in anumite localitati selectate de organizatori. Cursele vor avea loc pe o distanta de 105-150 de km, pe asfalt sau pe macadam.

Chiar si in contextul prin care am trecut cu bine, cursele s-au adaptat, Dragos Mindreci (Country Manager Betano Romania) afirmand cu bucurie ca Betano a fost partener al Campionatului National Digital pe Circuit. Insa, noul sezon al Campionatului National de Raliuri Betano este unul dintre semnele resetarii evenimentelor sportive din Romania. Chiar daca aceasta perioada a grea, sportul incepe sa se repuna pe picioare si sa se readapteze normalitatii, fapt care nu poate decat sa ne bucure.

Presedintele FRAS, Norris Mageanu si-a exprimat gratitudinea fata de frumoasa colaborare activa si acum cu Betano “…sunt convins ca asocierea cu Campionatul National de Raliuri va fi una extrem de benefica pentru toata lumea, pentru Betano si FRAS, dar si pentru toti cei implicati in fenomen”.

Acum doua saptamani, Oscar Williams a fost incununat oficial ca prim campion de e-sport din cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Readucem aminte ca nume precum Florin Mergea, Raul Badiu, Dani Otil, Andrei Mortila, Emil Nestor, Segiu Nicolae, Sergiu Itu, Emanuel Gazcella si Norbet Maior au participat la Campionatul National Digital pe Circuit.
Campionatul National de Raliuri Betano poate sa fie vizionat si in mediul online al canalelor FRAS (pe FaceBook si You Tube) si pe canalele social media Betano, respectiv Facebook si YouTube.

 

 

Cine este Betano?

Daca nu stiai, Betano este unul dintre cei mai apreciati operatori europeni de jocuri de noroc online si offline, fiind prezent si in Romania. Gama de jocuri oferita cat si ofertele atractive sunt doar cativa factori care atrag pe zi ce trece cat mai multi jucator. Si,…cel mai important, platforma este licentiata de ONJN, fiind sigura si licentiata in tara noastra. BETANO.com mai este gasit si in Grecia si Cipru, insa sub denumirea de Stoixman. In Germania, Romania si Portugalia isi pastreaza numele de Betano.

 

 

 

Cine este FRAS?

FRAS este Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Este singura federatie din tara a sportului automobilistic. FRAS este recunoscut de Guvernul Romaniei cu ajutorul Ministerului Tineretului si al Sportului. FRAS organizeaza 120 de evenimente anuale, avand sub egida sa un numar de 1400 de sportivi licentiati si 400 de arbitri.

Aboneaza-te la newsletter-ul Cazinoz si fi la curent cu tot ce este nou in lumea gamblingului romanesc. Bucura-te de oferte atractive, casinouri licentiate si de multe alte informatii de ultima ora pe care le poti gasi doar aici!

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *