Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cat costa un gol al celor mai mari super-jucatori de fotbal?

Crezi ca super-jucatorii primesc salarii prea mari? Oare cat costa un gol marcat de Cristiano Ronaldo si cum se compara marele fotbalist cu restul golgheterilor Europei? Ei bine, Betano a facut calculele si a obtinut raspunsurile! Pregates-te sa fii surprins de sume exorbitante!

 

18.000.000 EUR pe un gol

Betano casino a facut cercetari si vine de aceasta data cu informatii interesante despre golgheterii din principalele campionate europene si nu numai. Rezultatul? Un gol al lui Ronaldo costa 18 milioane de euro, in timp ce un gol al lui Mbappe valoreaza 2,6 milioane de euro.

Urmatorul la rand este chiar Haaland, unde un gol inscris ar costa doar 1,6 milioane de euro. Cu toate aceste, preturile golurilor pot fi mai mici pentru anumite campionate sau ligi. De exemplu, in Liga 1, golurile sunt mult mai ieftine, cu un cost de doar 8.800 euro pentru o reusita (asa cum este si cazul lui Andrea Compagno de la FCSB).

 

Cum a calculat Betano preturile? Foarte usor! Se aduna salariul anual al fiecarui golgether si se imparte la cate goluri a reusit sa marcheze jucatorul. 

 

Cum s-a ajuns aici la preturile colosale? 

In anii ’80, Silvio Berlusconi si Bernard Tapie au fost primii patroni care au investit major in fotbal. De atunci, transferurile si salariile au devenit din ce in ce mai scumpe, ceea ce a dus la cresterea pretului per gol. Dupa anul 2000, au aparut finantatori miliardari care au investit sume colosale in jucatori si au permis cluburilor sa ofere salarii si transferuri uluitoare.

Astazi, noii proprietari de cluburi se pot permite sa cumpere cei mai valorosi jucatori din lume. Ai fi surpris sa afli cate salarii exorbitante ar plati pentru cativa jucatori. Si aici avem din nou un exemplu. Ronaldo primeste un salariu anual de 200 de milioane de euro la Al-Nassr. Pe locul 2 ar fi Mbappe cu un salariu de 60.000.000 EUR. Ametitor, nu-i asa?

 

 

 

Deci, merita Ronaldo acesti bani pentru un singur gol in Arabia Saudita? Este prea putin platit un gol in Liga 1? Oricum ar fi, calculele Betano  arata clar ca golurile costa mult si ca fotbalul a devenit o afacere de miliarde.

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by