Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Extrageri zilnice la Loteria Win For Life 10/20

Pariurile pe Loterii Internationale au devenit una dintre cele mai populare modalitati de castig printre pasionatii de jocuri de noroc din Romania. Betano iti ofera o experienta de joc unica si captivanta cu cea mai variata oferta de pariuri pe loterii, extrageri live, statistici in timp real si posibilitatea de a plasa pariuri in avans.

 

 

Tot pe coastele insorite ale Mediteranei descoperim o alta loterie care face furori printre pariori. Win For Life Italia te asteapta cu extrageri din ora in ora, intre 08:00 si 23:00.

Sistemul 10/20 presupune extragerea a 10 numere, de la 1 la 20, pe care jucatorii pot plasa pariuri incepand de la un singur numar pana la maximum 15 pe un bilet. Pentru un singur numar nimerit din totalul de 10 extrase, Betano te premiaza cu o cota de 1.95. Asta inseamna un castig aproape dublu fata de miza jucata, ceea ce este extrem de atractiv pentru pariorii care prefera riscurile mai mici.

Castigurile tale difera in functie de tipul de pariu pentru care optezi, simplu sau sistem, precum si de cate numere castigatoare ai pe bilet.

Cu pariul simplu ai parte de cele mai bune cote, deci cele mai mari castiguri. Prin urmare, daca pe biletul tau simplu ai ales 3 numere, si toate 3 au fost extrase, biletul este castigator si primesti o cota fixa de 9. Cu o miza de 10 lei si 3 numere castigatoare obtii un castig de 90 Lei.
Pentru ca un bilet sa fie considerat castigator este obligatoriu ca toate numerele alese de tine sa fie extrase.

In ceea ce priveste pariul de tip sistem, acesta vine in completarea pariului simplu si iti ofera optiunea de a avea un bilet castigator chiar daca nu toate numerele alese pe bilet se afla printre cele extrase.

Comparativ cu un bilet simplu, cotele pe care le primesti in cazul unui astfel de tip de pariu sunt mai mici. Concret, daca alegi un pariu sistem 4 din 5 si 4 dintre cele 5 numere alese de tine sunt extrase, primesti o cota de 3.67. Cu o miza de 10 lei obtii un castig de 36.7 Lei.

Daca e prima oara cand pariezi pe loterii internationale la Betano, iti oferim banii inapoi la primele 5 bilete pierzatoare.
Pentru jucatorii deja familiarizati cu oportunitatile pariurilor pe loto, Betano te invita in Liga Pariurilor pe Loterii Internationale. Completeaza misiunea zilnica si castiga Pariuri Fara Risc!Castigul provenit din pariul fara risc nu este supus rularii si este disponibil in contul jucatorului.

Intra pe Betano Loto si incearca-ti norocul intr-un mod captivant si distractiv!

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Nu rata oferta de la Favbet
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by