Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Hopa! Dorelul pacanelelor este o femeie din Sangeorz-Bai. Afla cum e sa pierzi 10.000 de RON din banii firmei

Daca va amuzati de cel mai simpatic caz din istoria pacanelelor in care un tanar jucator din Iasi a pierdut 1100 de RON iar, de teama nevestei a pus la cale un scenariu demn de Oscar, urmatoarea povestioara este portretizata de Dorelul pacanelelor. Este vorba despre o femeie din Sangeroz-Bai care a jucat 10.000 de RON din banii firmei la pacanele. Povestea este halucinanta, plina de controverse, un dute-vino epic comic si chiar naiv. 

 

Acel moment cand nici minciunile nu te mai cred

Iata ca nici bine nu a inceput anul nou si un nou caz misterios legat de pacanele vine in atentia publicului! Chiar pe 8 ianuarie, echipa de politisti a Sectiei 7 din Sangeroz-Bai a primit un telefon de la o angajata a unei sucursale mici de jocuri de noroc pe motiv ca o alta angajata ar fi fost agresata. Mai mult, femeii i s-ar fi furat mica borsetica in care era suma de 10.000 de RON. Cine stie, poate ca hotii or fi plecat acasa fluierand de fericire. Nu se stie exact care au fost vorbele femeii insa, odata ce s-au facut cercetari mai avansate adevarul s-a aflat. 

 

 

Ghici ce a facut cu banutii! A luat 10.000 de RON si a jucat cate 1000 de RON de 10 ori pana ar fi consumat tot bugetul. Se pare ca ghinionul a urmat-o si mai tare pana in punctul in care si-ar fi inscenat furtul. Si pentru ca politia si-a dat foarte repede seama de nefacuta fetei, tanara de 22 de ani nu a mai avut ce sa faca si surpriza! A recunoscut absolut totul si s-a facut cu un dosar penal de toata frumusetea. Iata cum nu trebuie sa incepi 2022!

Ti-a placut si tie aceasta stire delicioasa, asa ca de inceput de an? Daca da, aboneaza-te repede la newsletter, hai pe grupurile de Facebook si Telegram si fii cu ochii pe Misu pe canaului oficial de YouTube Cazinoz.

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by