Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cele mai bune 5 sloturi NetEnt de pe Betano

Betano este deja un nume de referinta in industria jocurilor de noroc din tara noastra. Daca esti un iubitor de pacanele, cele peste 500 de astfel de jocuri o sa te incante. Sunt abordate teme diverse, iar producatorii de software prezenti aici fac parte din elita mondiala. Pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta, echipa Cazinoz iti sugereaza sa incerci urmatoarele sloturi, pe care le vei gasi in sectiunea Vegas. Si cum NetEnt este un nume de referinta in industrie, am selectat pentru tine cele mai populare sloturi de la acest producator!

 

Jungle Spirit

 

Jungle Spirit este un slot care ofera 1024 linii de castig dispuse pe 5 role si 3 randuri. Animalele sunt pictogramele puternice din joc. Vei intalni ruland in slot tigri, elefanti, ursi, crocodili si cobre. Scatter-ul jocului este reprezentat de floarea de nufar care-ti aduce jocurile gratuite atat de asteptate. Ti se ofera 5 posibilitati de alegere, in functie de animalul preferat. Tigrul iti aduce 4 spinuri gratuite, elefantul ofera 8, ursul da si el 12 jocuri bonus, crocodilul te premiaza cu 16, iar cobra acorda 20 de FS.

 

 

In afara de castigurile pe care jocurile bonus le determina, slotul surprinde cu functia de simbol expansiv. Orice simbol marcat de fluturi formeaza combinatii castigatoare si se va extinde pe toata rola. Se pot obtine castiguri importante, functia fiind aplicabila atat in jocurile de baza cat si in cele bonus.

 

Play Jungle Spirit Slot from NetEnt™ Official | RTP & Volatility LevelSursa foto: games.netent.com

 

 

Wild Wild West

 

Wild Wild West te introduce in lumea brutala a vestului salbatic. 4 simboluri cu banditi fac aici legea si ruleaza in joc cu ajutorul simbolurilor cartilor de joc. Slotul surprinde prin cele 4 tipuri de wilduri. Ai parte de un wild obisnuit, de unul expansiv, de un altul care multiplica cu x2 castigul si de cel care are functie de raspandire. Toate cele 4 contribuie la obtinerea de castiguri importante, impreuna cu simbolul scatter din joc. Acesta este reprezentat de norocosul septar care va determina jocuri bonus gratuite. 3 asemenea simboluri ofera 10 jocuri bonus, 4 determina 20 de rotiri gratuite in timp ce 5 daruiesc nu mai putin de 30 de jocuri gratuite.

Suplimentar, slotul ofera si functia Pick and Click care este activata la aparitia a 3 simboluri de seif pe rola 1, 3 si 5. Se poate castiga in aceasta functie intre x5 si x50 din valoarea mizei de joc practicata.

 

Play Wild Wild West Slot from NetEnt™ Official | RTP & Volatility ...Sursa foto: games.netent.com

 

 

Berryburst Max

 

Berryburst Max iti ofera fructe si 3 semne de carte. Zmeura, feliile de portocala, boabele de struguri si lamaile te vor surprinde in slot prin functia cluster. O pictograma face parte dintr-un cluster daca este adiacenta pe verticala si orizontala cu acelasi simbol. In acest caz, se obtin combinatii castigatoare. Ceea ce iti doresti, aici, este ca simbolul sa se regaseasca pe toate rolele de joc ale slotului.

 

 

Wild-ul este si el aducator de bani, pentru ca poate aparea oriunde pe role si se poate extinde pe toate randurile acestera. Se poate obtine, in acest fel, un castig de tip ecran de wilduri.

 

🍈 BerryBURST MAX | BetanoSursa foto: ro.betano.com

 

 

Guns N’ Roses

 

Guns N’ Roses ii transpune in slot pe indragitii membrii ai formatiei de muzica rock. Cei 3 artisti constituie pictogramele centrale ale jocului si ruleaza in slot alaturi de simboluri de carti de joc de la 10 la A. Wild-ul jocului este unul expansiv. Poti obtine un castig colosal, intrucat tot ecranul slotului va fi populat doar de acest simbol. Scatter-ul este si el un simbol puternic in joc, oferind in mod aleatoriu 3 functii bonus. Prima se numeste Encore Free Spins si determina 10 rotiri gratuite, a doua poarta denumirea de Crowd – Pleaser Bonus Game si presupune sa alegi unul dintre cele 3 niveluri de bonus disponibile. Ultima poarta denumirea de Roata Bonus.

 

Play Guns N' Roses Slot Gratis | RTP: 96.98% | NetEnt™Sursa foto: games.netent.com

 

 

Asgardian Stones

 

Asgardian Stones este slotul care o sa te introduca in Asgard prin cele 5 pictograme de asgardieni. Alaturi de ele o sa intalnesti  si 3 carti de joc, A, Q si K. Jocul place prin functia Avalanche, unde simbolurile cad pe role de sus in jos. Orice combinatie castigatoare va determina initierea acestei functii care va continua pana nu se mai obtin castiguri.

 

 

Ai parte si de un simbol colosal, care apare in formatul de 2×2 si 3×3. Nu esti privat de simbolul wild, care inlocuieste orice pictograma din joc, dar nici de spinurile gratuite. Functia de Bonus Wheel este responsabila de acest lucru si ofera 5, 10 sau 15 jocuri bonus, unde simbolul wild se poate transforma in colossal wild. Bonus Wheel poate fi reactivata de maxim 3 ori la Free Spins.

 

Play Asgardian Stones Slot from NetEnt™ Official | RTP ...Sursa foto: games.netent.com

 

Sectiunea Vegas este una deosebit de ofertanta in ceea cepriveste sloturile pe care le poti juca pe Betano. Nu uita ca ai in Betano un partener de nadejde in care poti avea deplina incredere! Fa  alegerea oportuna si bucura-te de toate aceste minunate jocuri care ti se pun la dispozitie pe VEGAS!

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by