Ce inseamna poker fold si la ce te ajuta in joc

Poker-ul este un joc de masa care presupune sa cunosti termenii, combinatiile si regulile sale.

Mainile pe care le vei putea forma in jocul de poker sunt: chinta roiala, chinta de culoare, careu, full house, culoare, chinta, trei carti de acelasi fel, doua perechi, o pereche sau carte mare.

 

 

Valoarea cartilor in poker este cea la care te astepti deja, respectiv asul este cel mai valoros, urmat fiind de rege, dama si valet si apoi, in ordine, de la cartea de 10 pana la 2. Este evident ca o mana de 2 asi este superioara uneia de 2 valeti, asa cum 2 decari bat 2 septari.

professional poker game. Green poker table with two games. poker player folds by throwing cards on the table

 

Ce inseamna poker fold?

Poker Fold este un termen care, alaturi de alti cativa, contureaza jocul de poker. Prin excelenta un joc de carti, pokerul care combina trei elemente definitorii: norocul, strategia si regulile ce trebuie urmate.

In traducere libera, poker fold inseamna renuntarea la mana (combinatia de carti pe care o poti realiza la poker) pe care o ai, atunci cand iti vine randul sa actionezi. Prin aceasta decizie, recunosti ca ai in mana carti ce nu te pot ajuta sa castigi potul, si poti sa diminuezi pierderile inerente produse de acest joc.

 

Cum te ajuta poker fold in joc

Este posibil ca poker fold sa nu fie cea mai „iubita” actiune din acest joc, dar este cea mai “buna” pentru ca nu lasa jucatorul sa se adanceasca in pierderi. Daca ai ajuns sa faci aceasta alegere, atunci esti un jucator de poker echilibrat si cerebral, care stie cand trebuie sa actioneze si cand e important sa se opreasca. Nu ramane decat ca experienta de care dai dovada sa te ajute sa castigi sumele de bani visate.

 

 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incearca-ti norocul