Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Cei mai buni pariori ai tuturor timpurilor: cine sunt si cum au reusit sa puna mana pe cele mai mari castiguri?

Sume de ordinul a sute de mii de lei se castiga rar la pariuri sportive, insa site-urile online de profil iti pot indeplini aceasta dorinta prin turneele variate oferite, dintre care, evident, se disting cele dedicate pokerului – prin sumele imense de bani puse la bataie.

 

 

Esti curios sa afli si tu ce nume mari se regasesc in lume, dar si ce avere au reusit sa faca cu putin noroc? Daca da, atunci nu ezita sa citesti cu atentie randurile de mai jos.

 

Cei mai buni pariori profesionisti din lume

 

Justin Bonomo
Cunoscut in lumea pariorilor online sub pseudonimul Zee Justin, el este un american in varsta de 34 de ani care a uimit lumea pokerului online prin sumele colosale castigate pana acum. Cu un total de peste 45 de milioane de dolari, cel mai mare castig l-a inregistrat in anul 2018, cand a reusit sa castige 10 milioane de dolari la poker No Limit Hold’em. Este detinatorul a 3 bratari WSOP si in cautarea primului titlu mondial.

Sursa foto: cardschat.com

 

Erik Seidel
In varsta de 60 de ani, Erik Seidel face parte din generatia de „olds boys” a pokerului american. Are un palmares extrem de impozant, de unde nu lipsesc 8 bratari WSOP, 1 titlu de campion mondial la poker atat pe continentul american cat si pe cel european, dar si participari la mesele finalistilor de nu mai putin de 35 de ori. Sumele adunate din poker ajung la impresionanta cifra de 33 milioane de dolari.

Sursa foto: cardplayer.com

 

Antonio Esfandiari
Antonio Esfandiari este iranianul de 40 de ani care si-a transpus profesia de magician in domeniul pokerului online ceea ce i-a adus multe castiguri. Cunoscut online sub numele de Antonio „Magicianul”, el face onoare acestui clasament prin castigarea de-a lungul carierei a nu mai putin de 27 milioane de dolari. Trei bratari WSOP ii „impodobesc” mana si cele 2 titluri mondiale cucerite il recomanda ca pe unul din cei mai buni pariori. Jocul preferat este Texas Hold’em – care i-a adus cea mai mare parte din avere.

Sursa foto: cardplayer.com

 

 

 

Phillip Hellmuth Jr.
Phillip Hellmuth Jr. este un jucator redutabil de poker pe care cele 15 bratari WSOP, 57 de mese finale la campionatele mondiale si nu in ultimul rand cele 23 de milioane de dolari castigati il situeaza pe aceasta pozitie de clasament.
Jucator temperamental, in varsta de 55 de ani, are parte de recunoasterea meritelor aduse pokerului mondial si este integrat in anul 2007 in „Poker Hall of Fame” a Organizatiei Mondiale de Poker ( WSOP).

Sursa foto: cardplayer.com

 

John Juanda
John Juanda este un jucator de poker nascut in America si are origini indoneziene. Cu un titlu european, 5 bratari obtinute pana acum si cu peste 40 de participari la mesele finale, fac din John un jucator de temut.

Sursa foto: pokertube.com

 

Bryn Kenney
Bryn Kenney reprezinta generatia tanara de jucatori de poker. Desi un afacerist de succes, pokerul este pasiunea care l-a determinat sa intre in aceasta lume in anul 2007.  Deja cu o bratara castigata si 10 participari la mese de finalisti, este in cautarea primului sau titlu mondial. Suma castigata pana acum, 21 milioane de dolari, il face un parior de top si il recomanda totodata ca fiind un jucator de viitor.

Sursa foto: cardplayer.com

 

Steve O’Dwyer
Steve O’Dwyer este un jucator american de temut in Europa. Un titlu mondial deja castigat, la care se adauga doua titluri europene – toate acestea duc castigul acestui parior la peste 20 de milioane de dolari. Majoritatea banilor sunt facuti in turneele de poker cu mize mari, ceea ce il recomanda ca fiind tipul de jucator cu nervi de otel. Desi axat, in principal, pe Europa, este un globe-trotter al pokerului, jucand si in Asia.

Sursa foto: pokertube.com

 

 

 

Cei mai buni pariori profesionisti din Romania

 

Daniel Negreanu
Daniel este canadianul de origine romana care este considerat cel mai bun parior din lume prin prisma sumelor de bani castigate. Jucator dedicat de poker, a reusit sa „adune” din acest joc nu mai putin de 35 de milioane de dolari si pana anul trecut, cand a fost detronat de Zee Justin, a ocupat primul loc in aceasta ierarhie. Cu o activitate prodigioasa in domeniul jocului de poker, este cel mai tanar castigator de bratara WSOP pe care a reusit sa o puna pe mana la varsta de 23 de ani.

Sursa foto: adevarul.ro

 

Alexandru Papazian
Alexandru Papazian este primul roman care a reusit performanta de a castiga o bratara WSOP, care i-a adus si o suma respectabila, respectiv 900.000 de dolari. Adaugati la banii castigati pana acum, suma se ridica la aproape 4 milioane de dolari, ceea ce pentru un jucator roman este o performanta fantastica. Cu o barba inconfundabila, romanul nostru a reusit sa intre in primii 200 de jucatorii ai lumii si ascensiunea sa in lumea pokerului mondial se dovedeste a fi una fulminanta.

Sursa foto: pokerfest.com

 

Mihai Manole
Cu peste 3 milioane de dolari, Mihai Manole este un jucator tenace care urca constant in ultimii ani in clasamentele de profil. Desi cel mai mare castig al sau nu a depasit 300.000 de dolari, se confirma ca un jucator de talie mondiala, ultimul premiu in valoare de 200.000 de dolari fiind adjudecat in Las Vegas.

Sursa foto: youtube.com

Daca esti fan jocuri de masa si sa joci poker online este deja o pasiune, atunci esti foarte aproape de a face parte din cei mai buni pariori. Nu trebuie decat sa joci la turneele online de poker, sa ai parte de primul castig si odata cu experienta acumulata sa poti sa te „bati” cu toti acesti jucatori de top.

 

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incearca-ti Aici Norocul!