Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

1.000.000 de RON s-a castigat pe Betano la ruleta live!

Din momentul inchiderii casinourilor offline, toata distractia s-a mutat in mediul online. De exemplu, pe Betano, una dintre cele mai atractive este sectiunea de jocuri live, unde poti intalni blackjack-ul si ruleta. Aici, dealeri romani profesionisti te asteapta, asa ca pregateste-te sa te joci alaturi de ei dar si de alti gambleri pasionati.

In online, jocurile se regasesc la aceeasi calitate si iti ofera marele avantaj de a iti alege ceea ce preferi. Ruleta de pe Betano face parte din cele mai jucate jocuri de masa online, avand reguli usor de urmat si logice.

 

 

De curand, o tanara de 29 de ani a decis sa se joace la jocul de ruleta live si a reusit sa castige fabuloasa suma de 1.000.000 de RON. Cum a facut asta? A fost inspirata si urmata de noroc! Cu o depunere de 750 de RON s-a imbogatiti cu 1.000.000 de RON.

 

Jocurile live pe Betano

Sectiunea dedicata jocurilor live a luat o amploare extraordinara in ultimul timp pe Betano. Jucatorii au vrut sa isi incerce norocul, iar Betano a inclus in oferta sa si mesele de ruleta live de la Evolution.

Pe langa jocul de ruleta, pe Betano te mai asteapta si blackjack-ul. Mizele acu care iti poti incepe aventura sunt destul de prietenoase, incepand de la 0,50 de bani si, ajungand pana la 50.000 de RON.

 

 

Pe Betano gasesti oferte speciale pentru jocurile live. Spre exemplu, in fiecare zi de joi iti poti lua o parte din bani inapoi daca ai mizat si pierdut la mesele live de ruleta Evolution. Apoi, sambata si duminica poti sa primesti jetoane de aur atat pentru blackjack cat si pentru ruleta. Cu alte cuvinte, Betano te va surprinde in fiecare zi cu noi provocari, noi jocuri si super oferte! Fii la curent cu ultimele noutati, abonandu-te la newsletter-ul Cazinoz sau vizitandu-ne pe pagina oficiala de Facebook.

Parerile, comentariile despre articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by