Cazinouri din Romania: Bonusuri, Reclamatii, Recenzii - CAZINOZ.ro

Povestea doamnei care s-a imbogatit la ruleta

Mariana, o femeie de 35 de ani din Timisoara  a castigat 600.000 de lei la ruleta, dar continua sa lucreze in continuare la locul de munca pe care il are de 10 ani. Ziua de 2 aprilie 2017 a fost una cu noroc pentru Mariana, o timisoreanca de 35 de ani care a castigat la NETBET suma de 500.000 de lei, bani la care nu visa vreodata. Citeste mai jos pentru a afla cum a castigat la ruleta!

 

a

O timisoreanca a castigat la ruleta!

„Am si eu placerile mele  si joc ocazional la ruleta. Acolo am castigat niste bilete la ruleta si am fost extrasa sa particip. Nu sunt o jucatoar impatimita si nici nu pot sa spun ca am castigat vreodata sume mari sau ca sunt foarte norocoasa”, spune femeia. Pentru ca nu mai jucase la ruleta pana atunci, ea a ales la intamplare coloana de numere pe care si-a plasat pariul si a avut noroc. „Trei cifre au fost si a cazut bila pe 14 si asa am castigat marele premiu de 500.000 de lei. Au fost doua premii si la finalul extragerii mi s-a dat o sansa sa-i dublez”, povesteste Mariana. Femeia a riscat si a pariat pe numarul 10. „Am intrebat daca risc sa pierd banii, mi s-a spus ca nu, ca am sansa sa-i dublez si am pus pariu pe 10 care semnifica ziua de nastere baiatului meu”, mai adauga aceasta.S-a bucurat ca a castigat dar spune ca acesti bani nu i-ar ajunge pentru totdeauna. Dupa ce a dat la Stat impozitul aferent sumei, Mariana a facut cadou 12.000 de lei baiatului ei, a daruit alti 14.000 de lei unor prieteni, a dat la biserica la care se duce frecvent, si-a achitat un credit pe care-l avea la banca si si-a depus un avans pentru un apartament.

a

Afla cum a castigat la ruleta Mariana

„Am ramas cu ceva bani pe care i-am pus la banca si traiesc cu dobanda dupa ei”, spune razand timisoreanca. Cu toate ca ar fi fost tentata sa renunte la locul de munca unde castiga destul de putin  pe luna, Mariana spune ca nu are de gand sa faca asta. „Viata merge inainte. De obicei castigurile usoare cum vin asa se duc si nu risc”, explica femeia. Fanii ruletei pot opta intre mai multe variante ale acestui popular joc la NETBET: European Roulette, American Roulette, French Roulette si, bineinteles, atat de indragitele Live Roulette, cu dealeri reali.

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by